Dellinger Carbon Fiber Octagon Gyuto konyhakés 21,5 cm

Kód: XZ-PM80-CS-CF
48 900 Ft 38 504 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
Várható kézbesítés:
26.11.2025
Szállítási lehetőségek

Gyuto típusú konyhakés damaszkuszi acélból, VG-10 acél maggal. Penge hossza: 21,5 cm, teljes hossza: 36,5 cm. Nyolcszögletű markolat szénszálból és G10 anyagból.

Részletes információ

Exceptional customer service
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.
Loyalty discounts up to 10%
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettűnk akár 10% kedvezményig.
Szállítás minden munkanapon.
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon. Nagy raktárkészlet saját raktárunkban.

Termék részletes leírása

Damaszkuszi Dellinger Carbon Fiber Octagon Gyuto kés – 21,5 cm

A Dellinger Carbon Fiber Octagon Gyuto konyhakés éles hegyű, 21,5 cm hosszú pengével rendelkezik, amely ideális halak szeletelésére, hús adagolására, valamint zöldségek aprítására is. A Gyuto egy japán típusú séfkés, amely rendkívül sokoldalú, és a széles pengéjének köszönhetően könnyedén megbirkózik a keményebb alapanyagok – mint például a burgonya, tök vagy zeller – szeletelésével is.

A japán formájú Gyuto penge és a figyelemfelkeltő damaszkuszi minta kombinációja különleges megjelenést kölcsönöz a késnek. Az Ice Hypnosis nevű egyedi minta nemcsak hipnotizáló hatást kelt, hanem csökkenti a súrlódást szeletelés közben, és megakadályozza, hogy az alapanyagok a pengéhez tapadjanak. Minden damaszkuszi kés egyedi művészi darab, amely könnyedén a konyhája kedvencévé válhat.

A kés pengéje egy VG-10 rozsdamentes acélból készült vágómagból áll, amelyet 66 réteg damaszkuszi acél vesz körül. Ennek köszönhetően a penge rendkívül tartós és ellenálló. A VG-10 acél magas, 60–62 HRC keménységgel rendelkezik, ami összehasonlítható a legjobb hagyományos japán kések keménységével.

A penge mellett biztosan lenyűgözi majd a sötét szénszálból készült, nyolcszögletű markolat, amelyet gyantába ágyaztak, és fekete G10 anyaggal egészítettek ki. A sötét karbonszálas nyél az univerzum végtelenségére emlékeztet, és a precízen kidolgozott pengével együtt egy igazán egyedi konyhai eszközt alkot. A tökéletes kiegyensúlyozottságnak köszönhetően minimálisra csökkenti a kéz fáradását, és maximális irányítást biztosít minden egyes vágásnál.

Karbantartás és tisztítás: minden egyes kés különleges gondoskodást érdemel. A damaszkuszi acélból készült késeket soha ne tisztítsa mosogatógépben – kizárólag kézzel mossa el, majd azonnal törölje szárazra. Időnként ne feledje beolajozni a pengét. Egyes agresszívebb anyagokkal való érintkezéskor korrózió jelenhet meg a penge felületén – ilyenkor nem maga az acél rozsdásodik, hanem a rátapadt mikroszemcsék. A kést semmiképp ne használja kemény vagy fagyasztott ételek vágására, mivel ez az él töréséhez vagy a penge egy részének kitöréséhez vezethet. A kést soha ne használja feszítésre, és kerülje az él hajlítását vagy bármilyen ütődést.

A kés élezése: az élezéshez gyémánt- vagy vizes fenőkövet ajánlunk használni. Amennyiben nem biztos a saját élezési képességeiben, inkább forduljon szakemberhez, mivel a nem szakszerű élezés során keletkezett károk visszafordíthatatlanok lehetnek.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
EAN vonalkód: 8595705409132
Konyhakés fajtája: Gyuto
Acél fajtája: Damaszk acél
Penge anyaga: VG-10
Markolat anyaga: Szénszál
Teljes hossz: 36,5 cm
Penge hossza: 21,5 cm
Markolat hossza: 15 cm
Késpenge hossz kategória: 20,00 - 24,99 cm
Penge vastagsága: 2 mm
Súly: 170 g
Penge keménysége: 60-62 HRC
Élezés: Lapos
Származási ország: Kína

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: