Hentes kések
Csontozókés. A penge svéd rozsdamentes acélból készül, amelynek keménysége 58 HRC, amely a speciális hőkezelésnek köszönhetően (-80°C-on) kiválóan tartja az élességet, és...
129-3950
Csontozókés. A penge svéd rozsdamentes acélból készül, amelynek keménysége 58 HRC, amely a speciális hőkezelésnek köszönhetően (-80°C-on) kiválóan tartja az élességet, és...
129-3960
Csontozókés. A penge svéd rozsdamentes acélból készül, amelynek keménysége 58 HRC, amely a speciális hőkezelésnek köszönhetően (-80°C-on) kiválóan tartja az élességet, és...
129-4020
Csontozókés. A penge svéd rozsdamentes acélból készül, amelynek keménysége 58 HRC, amely a speciális hőkezelésnek köszönhetően (-80°C-on) kiválóan tartja az élességet, és...
129-3795
Halfeldolgozó kés, esetleg húsfeldolgozó a svéd Frosts gyártótól (Morakniv részleg) a penge svéd rozsdamentes acél, melynek keménysége 58 HRC, amely a speciális hőkezelésnek...
1-1030S-P
Halfeldolgozó kés, esetleg húsfeldolgozó a svéd Frosts gyártótól (Morakniv részleg) a penge svéd rozsdamentes acél, melynek keménysége 58 HRC, amely a speciális hőkezelésnek...
1-1040S-P
DVG10-005
Konyhai kés, a francia Opinel márkától, alkalmas kicsontozásra és húsfeldolgozásra. A penge hossza 13 cm, minőségi 12C27 Sandik rozsdamentes acélból készült. Hőre lágyuló...
002222
001822
Exkluzív konyhai kés 15 cm hosszú pengével, japán damaszk acélból, 61 HRC keménységgel. A G10 kompozit markolat erős, tartós és kellemes tapintású. A kés hús feldolgozására és...
SD-0063
Konyhai kés G10 markolattal és 16,5 cm hosszú pengével, kiváló minőségű AUS-8 japán rozsdamentes acélból. Csontozó kés, hús feldolgozására alkalmas.
SM-0063
Svájci konyhai kés TPE markolattal (hőre lágyuló elasztomer) és rövid 10 cm hosszú pengével, kiváló minőségű rozsdamentes acélból. Csontozó kés a hús feldolgozásra, elsősorban...
VX5.5103.10
VX5.5200.16
VX5.5200.20
VX5.5200.23
VX5.5203.16
VX5.5203.20
VX5.5500.20
Professzionális henteskések, amelyet a vágóhidakon vagy disznótrok alkalmával hús feldolgozására terveztek. A minőségi henteskésnek jó minőségű, nagyon éles pengével és szilárd csúszásgátló markolattal kell rendelkeznie. Egy ilyen kés nagyban megkönnyíti a hús feldolgozását, és sokkal könnyebb megmunkálni. Ajánlatunkban Victornox, Swibo, svéd professzionális henteskék, Frosts (Mora) és még sok más megtalálható. A kés pengéjének karbantartásához tanácsos kiváló minőségű profi fenőkövet használni.