Szerződéstől való elállás ( az áru visszaküldése)

UTASÍTÁSOK A FOGYASZTÓ ELÁLLÁSI JOGÁVAL KAPCSOLATBAN

A 102/2014 Törvény értelmében Önnek joga van indokolás nélkül 14 napon belül elállni a szerződéstől. Az elállási határidő a 14. napon jár le attól a naptól számítva, amikor Ön vagy a fuvarozótól eltérő Ön által meghatározott harmadik fél átveszi az árut. Ha a fogyasztó által egyetlen megrendelésként megrendelt áruk külön kerülnek kiszállításra, az elállási határidő 14 nappal jár le azon naptól számítva, amikor Ön vagy az Ön által kijelölt harmadik fél, aki nem a fuvarozó átvette az utoljára szállított árut.

Az elállási jog gyakorlásakor kérjük, tájékoztasson bennünket arról a döntéséről, hogy eláll a szerződéstől, kifejezetten írásbeli nyilatkozattal, azaz levélben vagy e-mailben:

Email:  shop@kniland.hu

Erre a célra felhasználhatja az ezen az oldalon található elállás a szerzződéstől nyomtatványt. Az elállási időtartam fennáll, ha az elállási határidő lejárta előtt értesítést küld az elállási jog gyakorlásáról.

Szerződéstől való elállási nyilatkozat

Két módot kínálunk arra, hogy visszaküldje azokat az árukat, amelyekkel nem elégedett.

1. Vigye a csomagot egy Packeta (Csomgaküldő) átvevőhelyre, ahol bejelenti üzletünk azonosítóját 91200031. Az üzemeltető kinyomtat egy címkét, majd elküldi a küldeményt a címünkre. A küldeményt a mi költségünkre postázzuk. Az üzletek/Csomagküldő átvevőhelyek listáját itt találja: https://www.packeta.hu/atvevohelyek

2. Ha az árut saját költségére szeretné visszaküldeni, kérjük, küldje el a csomagot a következő címre:
Kniland s.r.o.
Gogolova 18
851 01 Bratislava
Szlovákia

A szerződéstől való elállás következményei

A szerződéstől való elállást követően visszatérítjük a szerződés megkötésével kapcsolatban fizetett összegeket, azaz a vételárat, beleértve az áruk Önnek történő kiszállításának költségeit. Ez nem vonatkozik a többletköltségekre, ha más szállítási módot választ, mint a mi legkedvezőbb szokásos kézbesítési módot.

Ön indokolatlan késedelem nélkül visszatérítést kap, legkésőbb a jelen megállapodástól való elállás kézhezvételének napjától számított 14 napon belül. A visszafizetés ugyanúgy történik, mint amit a fizetéskor használtak, kivéve, ha kifejezetten egyetért egy másik fizetési móddal, további díjak felszámítása nélkül.

A megvásárolt árukért kifizetett pénzt csak abban az esetben fizetik vissza, ha a visszaküldött árut megérkezik a címünkre, vagy ha benyújtják az áru visszatérítését igazoló okmányt, attól függően, hogy melyik történik előbb..

Az árut küldje vissza a címünkre legkésőbb az elállási jog gyakorlásától számított 14 napon belül. Az időszak fennáll, ha az árut a 14 napos határidő lejárta előtt visszaküldi.

A visszaküldés költsége a vevőt terheli.

A Vevő felel az áruk értékének bármilyen csökkenéséért, amely az áruk jellegének, tulajdonságainak és működőképességének meghatározásához szükséges eltérő használat miatt következik be.