Japán konyhai kések
Konyhai kés 24 cm hosszú pengével, kiváló AUS-8, minőségű japán rozsdamentes acélból. A pakawood fa markolata erős és nedvességálló. A yanagiba típusú kés egy hagyományos japán...
SKJ-0045
SD67-0094M
Exkluzív konyhai kés 16,2 cm hosszú pengével, japán kézzel kovácsolt, damaszk acélból (5 réteg) és VG-10 acél magjából. A micarta markolat erős, tartós és kellemes tapintású....
SP5-0023
SO-0185
F-699
Exkluzív konyhai kés 18 cm hosszú pengével, japán damaszk acélból, 61 HRC keménységgel. A G10 kompozit markolat erős, tartós és kellemes tapintású. A Santoku típusú kés egy...
SD-0094
Exkluzív konyhai kés 16,7 cm hosszú pengével, japán damaszk acélból, 61 HRC keménységgel. A G10 kompozit markolat erős, tartós és kellemes tapintású. A nakiri típusú kés...
SD-0043
Konyhai kés 17 cm-es pengével, kiváló minőségű AUS-8, japán rozsdamentes acélból. A fekete ABS műanyag markolata erős, ellenálló és kellemes tapintású. A nakiri típusú kés...
SHR-0043B
FD-1564
F-1115
F-903
F-695
F-691
SM-0040B
SP5-0220
SP5-0095
Samura konyhai kés készlet a Blacksmith szériából. A Samura Blacksmith konyhai kések exkluzív konyhai kések kézzel kovácsolt japán AUS-8 acélból. A készlet 3 kést tartalmaz -...
SBL-0220
A japán konyhai kés alakja és kialakítása kifejezetten különbözik a hagyományos európai késtípusoktól. A japán konyhai kés leggyakoribb típusa a santoku, amely hasonló az európai konyhai késekhez. A santoku mellett azonban más típusok is, mint például nakiri, gyuto, deb vagy yanagiba . A japán késeket nagy kiváló tulajdonságok, a penge rendkívüli élessége és keménység jellemzik. Ugyanakkor viszonylag törékenyek és nagyon gondos bánásmódot igényelnek.
A Knilandban megtalálja a kiváló minőségű japán konyhai késeket, Kanetsune Seki, Samura márkákat, ugyanakkor számos más világhírű gyártójának santoku késeit, például a Böker késeket a németországi Solingenből, az Opineltől vagy a Victorinoxból.