Samura MO-V Húsvilla

Kód: SM-0065/G-10
11 040 Ft 9 200 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)

Kiváló minőségű AUS-8 japán rozsdamentes acélból készült húsvilla. A G10 markolata erős, tartós és kellemes tapintású. Kiváló segítőtárs a hús szeletelésénél.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A MO-V kések a japán acél, a hosszú távú megbízhatóság és az időtlen formatervezés tökéletes kombinációját kínálják. Ugyanakkor ötvözik a japán és az európai konyhai kések legjobb tulajdonságait.

A markolata G10 modern kompozit anyag, amely ellenáll a kopásnak nedevsségnek, ütésnek és egyidejüleg nagyon kellemes a tapintása.

Karbantartás: Javasoljuk, kézben mosogatni, langyos vízben, mosogatószerrel, a kések nem alkalmasak mosogatógépbe.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai kések
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: AUS-8
Markolat anyaga: G10
Penge hossza: 16,5 cm
Penge keménysége: 59 HRC

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.

A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.