Tojiro DP VG10 Boning csontozókés 15 cm F-803

Kód: F-803
56 200 Ft 44 252 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg elfogyott - megrendeljük Önnek
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

Tojiro DP VG-10 Csontozó konyhai kés 15 cm-es pengével, japán VG-10 rozsdamentes acélból és tömör műanyag markolattal.

Részletes információ

Gyors kézbesítés
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon.
Hűségkedvezmény
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettünk akár 10% kedvezményig.
Egyediség garanciája
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.

Termék részletes leírása

Japán konyhakés Tojiro DP VG10 Boning 15 cm-es csontozás

A hagyományos japán konyhakés Tojiro DP VG10 Boning a japán acél, az első osztályú anyagok és az elegáns dizájn tökéletes kombinációját kínálja. A japán kicsontozókés remek segítőtárs lesz a hús feldolgozásakor, nyúzásakor. A maximális élesség érdekében a penge magja nagyon kemény japán VG-10-es rozsdamentes acélból készül, amely 2 réteg krómozott rozsdamentes acél közé kerül. A rendkívül éles, 15 cm hosszú penge olyan tevékenységekhez is használható, mint a hús felnyársalása vagy a kedvenc szalámi tálalása.

A laminált tömör műanyag markolat kényelmes fogást garantál, és maximálisan ellenáll a külső sérüléseknek. A konyhakés egyoldalas élezéssel rendelkezik, alkalmas jobbkezesek számára. A markolat és a penge közé higiéniai okokból fém támaszt helyeztek, amely megakadályozza a zsír és a különféle szennyeződések felhalmozódását. A Tojiro VG10 Boning kést éppen a kiváló vágási tulajdonságai, a hosszú távú megbízhatósága és az időtlen kialakítás miatt szeretné majd konyhájában használni.

A termék előnyei:

✅Japán VG acél -10,
✅erős műanyag markolat lamináltból,
✅fém támaszték a szennyeződések eltávolítására,
✅elegáns megjelenés.

Használat : speciális kés, ideális hús kicsontozására, feldolgozására és nyúzására.

Karbantartás: langyos vízben kíméletes kézi mosást javasolunk, a kés mosogatógépbe nem alkalmas . Használat után a kést meg kell mosni és szárazra törölni. Bár a VG-10 acél rozsdamentes acél, mégis kissé érzékeny lehet a pontkorrózióra, ezért tanácsos a VG-10 késeket szárazon és tisztán tartani. A lyukkorrózió megelőzése érdekében időnként ajánlatos a pengét olajjal kezelni. Kezelésre a kaméliaolajat ajánljuk.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Csontozó kés
Késpenge hossz kategória: 15,00 - 19,99 cm
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: VG-10
Markolat anyaga: Gumi / Műanyag
Teljes hossz: 27,5 cm
Penge hossza: 15 cm
Súly: 170 g
Penge felületkezelése: Satin
Származási ország: Japán
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: