Samura Kaiju Bolster Yanagiba kés

Kód: SKJ-0045B
22 000 Ft 17 323 Ft ÁFA nélkül
Raktáron
Várható kézbesítés:
13.11.2025
Szállítási lehetőségek

Konyhai kés 24 cm hosszú pengével, kiváló minőségű japán AUS-8 rozsdamentes acélból. A pakawood fa markolat erős és nedvességálló. A yanagiba típusú kés hagyományos japán késforma. Ideális vékony szeletek precíz vágásához, ezért gyakran használják halak feldolgozásához, valamint sushi és sashimi készítéséhez.

Részletes információ

Exceptional customer service
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.
Loyalty discounts up to 10%
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettűnk akár 10% kedvezményig.
Szállítás minden munkanapon.
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon. Nagy raktárkészlet saját raktárunkban.

Termék részletes leírása

Samura Kaiju kések kiváló minőségű konyhai kések, amelyek klasszikus formákat kínálnak, markolatuk tartós pakkawood kompozit anyagból készül (fa és epoxi gyanta kombinációja), pengéjük pedig japán AUS-8 rozsdamentes acélból. A penge hammered steel felületi kidolgozása nagyon vonzó megjelenést biztosít, és sima vágást tesz lehetővé anélkül, hogy a vágott étel letapadna a késre. Az új Bolster sorozat egy fém zásszal (bolster) bővült, amely a penge és a markolat találkozásánál helyezkedik el. Ez biztosítja a tisztaságot, megakadályozza a szennyeződések lerakódását, továbbá megerősíti a kést és meghosszabbítja az élettartamát.

A markolat tartós pakkawood kompozit anyagból készült (fa és epoxi gyanta kombinációja), amely egyesíti a fa meleg, természetes érzetét és a kompozit tartósságát, így ellenáll a nedvességnek és kényelmes fogást biztosít.

A penge egy darab japán AUS-8 rozsdamentes acélból készült, sima élű, 24 cm hosszú. A penge felületkezelése hammered steel típusú.

Használat: Hagyományos japán késforma, ideális vékony szeletek precíz vágására, ezért különösen alkalmas halak feldolgozására és sushi, sashimi készítésére.

Karbantartás: Javasoljuk kézi mosást enyhe mosogatószerrel, langyos vízben; a kést nem ajánlott mosogatógépben tisztítani.

Samura kések

A Samura a japán stílusú konyhakések modern gyártója, amely korábban a Mcusta márkával együttműködve gyártott késeket. A Samura 2010 óta saját márkanév alatt gyárt késeket. A Samura konyhakések a japán és az európai konyhakések fúzióját képviselik. A hagyományos japán késekhez képest a Samura kések rozsdamentes acélból készülnek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a pengetörés lehetőségét. Ugyanakkor megőrzik a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat. 

A Samura kések kiváló minőségű, 58-61 HRC keménységű japán rozsdamentes acélból készülnek. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 vagy damaszkuszi acélt használ. A markolatok szintén prémium anyagokból készülnek, mint például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
EAN vonalkód: 4751029323590
Konyhakés fajtája: Yanagiba
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: AUS-8
Markolat anyaga: Fa
Teljes hossz: 36,9 cm
Penge hossza: 24 cm
Késpenge hossz kategória: 20,00 - 24,99 cm
Súly: 171 g
Penge keménysége: 59 HRC
Krajina pôvodu: Kína

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.

A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.