Dellinger Samurai Santoku 13 cm

Kód: K-HP5
31 330 Ft 24 669 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés:
2.5.2024
Szállítási lehetőségek

A 13 cm-es pengehosszú Dellinger Samurai Santoku rendkívül éles kés a japán dizájnnal könnyedén megbirkózik a különféle alapanyagok vágásával otthonában. Használhatja hússal, halakkal, zöldségekkel és gyümölcsökkel való munkavégzés során. Ha szeretné felfedezni a konyhakés igazi varázsát, fogjon egy hagymát és kezdje el szeletelni. A penge átlagon felüli élessége biztosítja a minimális folyadékszivárgást és az edények mindig tele lesznek lével és intenzív ízzel. Japánban a Santoku kések minden kívánságát teljesítik. A japán "santoku" szó "három erényt/használatot" jelent, ami elég ahhoz, hogy jelezze az ilyen típusú kések sokoldalúságát. A Santoku kifejezés gyakran utal a séfkés és a japán típusú Nakiri kombinációjára is, így mindkettő jellegzetes vonásait használhatod a vágás során. Tedd élvezetesebbé a főzést és élvezd az új élményt a Dellinger márkájú konyhai késekkel.

Részletes információ

Gyors kézbesítés
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon.
Hűségkedvezmény
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettünk akár 10% kedvezményig.
Egyediség garanciája
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.

Termék részletes leírása

Dellinger Samurai Santoku konyhai damaszkuszkés.

A Dellinger Samurai Santoku rendkívül éles kés japán kivitelben, 13 cm-es pengéjével könnyedén megbirkózik mindenféle alapanyag vágásával. Az otthonod. Használhatja hússal, halakkal, zöldségekkel és gyümölcsökkel való munkavégzés során. Ha szeretné felfedezni a konyhakés igazi varázsát, fogjon egy hagymát és kezdje el szeletelni. A penge átlagon felüli élessége biztosítja a minimális folyadékszivárgást és az edények mindig tele lesznek lével és intenzív ízzel. Japánban a Santoku kések minden kívánságát teljesítik. A japán "santoku" szó "három erényt/használatot" jelent, ami elég ahhoz, hogy jelezze az ilyen típusú kések sokoldalúságát. A Santoku kifejezés gyakran utal a séfkés és a japán típusú Nakiri kombinációjára is, így mindkettő jellegzetes vonásait használhatod a vágás során. Tedd élvezetesebbé a főzést és élvezd az új élményt a Dellinger márkájú konyhai késekkel.

A japán stílus és a damaszkuszi acél használata egyedi és utánozhatatlan megjelenést kölcsönöz a késnek. Emiatt minden termék eltérő lehet, ami minden darabnak bizonyos mértékű eredetiséget ad. A késeket részletes feldolgozásban és azonos minőségben szállítjuk.

A használt vágómag kiváló minőségű VG-10 acélból készül, amely nagyon jól védett a korrózió ellen. Maga az acél Japánból származik és jellemző tulajdonságai közé tartozik az extrém élesség és egyben keménység 59-61 HRC értékekkel. Az acélmag éppen azért őrzi meg kiváló minőségét, mert 66 réteg két damaszkuszi acél közé került, amelyek kivételes ellenállást és szívósságot biztosítanak. Biztosan szeretni fogja ennek a konyhai késnek a tökéletesen kiegyensúlyozott és kúpos pengéjét, mert minimálisra csökkenti a vágás közbeni súrlódást és megakadályozza, hogy a vágandó étel hozzáragadjon a pengéhez.

A kés nyele G-ből készült. -10 anyagú, kis mozaik emblémával díszítve. Az ergonomikus formának köszönhetően a kést mindig rendkívül kényelmes lesz tartani. A sajátos forma egy ázsiai típusú késre emlékeztethet. A háromszoros szegecselés tökéletes szilárdságot, stabilitást és a damaszkuszi penge és a markolathoz való hibátlan csatlakozást ad a szerszámnak.

Méretek: teljes hossza 23,5 cm és tömege 125 g.

Karbantartás és tisztítás: minden egyes kés különleges gondozást érdemel. Soha ne mossa a damaszkuszi acél késeket mosogatógépben. Csak kézi mosás és azonnal szárítsa meg. Ne felejtse el időnként megkenni olajjal. Ha a kés néhány agresszívebb elemmel érintkezik, az anyag korróziója jelenhet meg a pengén. Mindenesetre a kés pengéje nem rozsdásodik, hanem csak a rátapadt részecskék. Soha ne használjon japán acél kést kemény és fagyasztott élelmiszerek vágására. A penge eltörhet, vagy egy része letörhet. Soha ne használja a kést feszítővasként és kerülje a penge meghajlítását vagy ütését.

Kés élezése: azt javasoljuk, hogy a VG10 japán damaszkuszi acél kés élezéséhez használjon gyémánt- vagy vízköszörűket. Ha nem biztos az élezési készségeiben, mindenképpen forduljon a szakemberekhez. A nem professzionális köszörülés által okozott károk visszafordíthatatlanok.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Santoku
Késpenge hossz kategória: 12,00 - 14,99 cm
Acél fajtája: Damaszk acél
Penge anyaga: VG-10
Markolat anyaga: G10
Teljes hossz: 23,5 cm
Penge hossza: 13 cm
Markolat hossza: 10,5 cm
Penge vastagsága: 1,8 mm
Súly: 125 g
Penge keménysége: 60 - 62 HRC

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: