Dellinger Okami Santoku 18 cm

Kód: K-HAUS7
36 830 Ft 29 000 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés:
2.5.2024
Szállítási lehetőségek

Rendkívül éles Dellinger Okami Santoku kés japán acélból, 18 cm-es pengehosszúsággal, mindenféle alapanyag vágására alkalmas otthonában. Használhatja hús finomságokkal, halakkal, zöldségekkel és gyümölcsökkel végzett munka során. Nem kell Japánban tartózkodnia ahhoz, hogy felfedezze a japán AUS-10 acélkések igazi varázsát. Nem kell mást tenni, mint otthon venni egy hagymát és elkezdeni szeletelni. A penge átlagon felüli élessége biztosítja a minimális folyadékszivárgást és az edények mindig tele lesznek lével és intenzív ízzel. Japánban a Santoku kések minden kívánságát teljesítik. A "santoku" kifejezés a fordításban "három erényt/használatot" jelent, ami kellőképpen jelzi az ilyen típusú kések egyetemességét. A Santoku kifejezés gyakran utal a séfkés és a japán típusú Nakiri kombinációjára is, így mindkettő jellegzetes vonásait használhatod a vágás során. Tedd élvezetesebbé a főzést és élvezd az új élményt a Dellinger márkájú konyhai késekkel.

Részletes információ

Gyors kézbesítés
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon.
Hűségkedvezmény
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettünk akár 10% kedvezményig.
Egyediség garanciája
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.

Termék részletes leírása

Dellinger Okami Santoku konyhai kés.

Rendkívül éles Dellinger Okami Santoku kés japán acélból, 18 cm-es pengehosszal > alkalmas mindenféle alapanyag vágására otthonában. Használhatja hús finomságokkal, halakkal, zöldségekkel és gyümölcsökkel végzett munka során. Nem kell Japánban lenned ahhoz, hogy felfedezd a japán AUS-10 acélból készült kések igazi varázslatát. Csak magaddal kell vinned egy hagymát és elkezdeni vágni. A penge átlagon felüli élessége biztosítja a minimális folyadékszivárgást és az edények mindig tele lesznek lével és intenzív ízzel. Japánban a Santoku kések minden kívánságát teljesítik. A "santoku" kifejezés a fordításban "három erényt/használatot" jelent, ami kellőképpen jelzi az ilyen típusú kések egyetemességét. A Santoku kifejezés gyakran utal a séfkés és a japán típusú Nakiri kombinációjára is, így mindkettő jellegzetes vonásait használhatod a vágás során. Tedd élvezetesebbé a főzést és élvezd az új élményt a Dellinger márkájú konyhai késekkel.

A "Dellinger Okami 3 rétegű" sorozat használt vágómagja japán AUS-ból készült -10 rozsdamentes acél. , melynek keménysége 58 – 62 HRC között változik. Ennek az acélnak a magja két rendkívül ellenálló és szívós rozsdamentes acél közé van beillesztve. Astonewash kivitelt használják, melynek előnye, hogy nagyon jól fedi a karcolásokat. A maximális keménység és élesség megőrzése érdekében a kést 15 fokos szögben élesítse.

A kés markolata G-10 anyagból készült és a közepén egy kisebb szamuráj szimbólum díszíti. Azergonómikus formának köszönhetően mindig a legkényelmesebb fogás lesz a késen. Mindig tökéletesen tudja majd irányítani a kést, így a vágások mindig pontosak lesznek. A kés tökéletes egyensúlya megakadályozza a kéz elfáradását. A különleges formát az ázsiai típusú kések ihlették.

A termék előnyei:

​Dellinger Okami 3 rétegű sorozat,
・extrém élesség,
・sokoldalú felhasználás,
・Japán dizájn.

Méretek: teljes hossz 32 cm és súlya 245 g.

Karbantartás és tisztítás: minden egyes kés különleges gondozást érdemel. Soha ne mossa el a késeket mosogatógépben. Csak kézi mosás és azonnal szárítsa meg. Ne felejtse el időnként megkenni olajjal. Ha a kés néhány agresszívebb elemmel érintkezik, az anyag korróziója jelenhet meg a pengén. Mindenesetre a kés pengéje nem rozsdásodik, hanem csak a rátapadt részecskék. Az eltávolításhoz használhat közönséges szódabikarbónát, amely vízzel hígítva vékony anyaggá válik. Soha ne használjon japán acél kést kemény és fagyasztott élelmiszerek vágására. A penge eltörhet, vagy egy része letörhet. Soha ne használja a kést feszítővasként és kerülje a penge meghajlítását vagy ütését.

Késélezés: rozsdamentes acél kések élezéséhez gyémánt vagy vizes fenőkövek használatát javasoljuk. Egy klasszikus acél elegendő az élek alkalmi simításához. Ha nem biztos az élezési készségeiben, mindenképpen forduljon a szakemberekhez. A nem megfelelő élezés által okozott károk visszafordíthatatlanok.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Santoku
Késpenge hossz kategória: 15,00 - 19,99 cm
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: AUS-10
Markolat anyaga: G10
Teljes hossz: 32 cm
Penge hossza: 18 cm
Markolat hossza: 13 cm
Penge vastagsága: 2,4 mm
Súly: 245 g
Penge keménysége: 58 - 62 HRC

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: