Nakiri konyhai kések
A japán Nakiri kések úgy néznek ki, mint a húsvágó bárdok kisebb és karcsúbb változatai, és kiválóan használhatók zöldségek aprítására. Könnyen felismerhetők széles, téglalap alakú pengéjükről. A Nakiri kések a legjobb eszközök a nagyobb zöldségek – például burgonya, tök vagy káposzta – feldolgozására, amelyek szeletelése gyakran nagyon nehéz. Négyszögletes formájuknak köszönhetően nagyon vékony, egyenletes szeletek készíthetők velük. A Nakiri penge derékszögű profiljának előnye, hogy a Santoku és Gyuto kések nem téglalap alakú pengéivel ellentétben a hosszuk még gyakori élezés esetén sem rövidül. A pengék hossza általában 165–180 mm között mozog.
Termékek rendezése
Termékek listája
16,7 cm pengével rendelkező konyhai kés, mely kiváló minőségű japán AUS-8 rozsdamentes acélból készült. A pakkawood fából készült markolat masszív és ellenáll a nedvességnek. A...
