Dellinger Joshi Sakura konyhakések készlet + fenőkő

Kód: K-H81
139 200 Ft 109 606 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg elfogyott - megrendeljük Önnek
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

Japán damaszkuszi acélból készült 3 db-os luxus készlet, sakura motívummal közvetlenül a pengén.A készlet tartalmaz egy 1000/6000-es szemcseméretű köszörűkövet és egy útmutatót a könnyebb élezéshez.

Részletes információ

Gyors kézbesítés
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon.
Hűségkedvezmény
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettünk akár 10% kedvezményig.
Egyediség garanciája
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.

Termék részletes leírása

Dellinger Joshi Sakura damaszkuszi késkészlet fenőkővel

3 darabból álló luxus készletjapán damaszkuszi acélból lenyűgöző sakura rajzzal közvetlenül a penge. A használt vágómag VG-10 acélból készült, amely nagyon jól védett a korrózió ellen, mivel két SS316 damaszkuszi acél 66 rétege közé kerül. Maga az acél Japán és jellemző tulajdonságai közé tartozik a rendkívüli élesség és egybenkeménység, a 61 HRC körüli értékekkel. A penge rendkívüli keménységét nagyon precíz vákuumban történő edzéssel érik el. kemencék. A készlet tartalmaz egy 1000/6000-es szemcseméretű köszörűkövet és egy vezetőt a könnyebb köszörülés érdekében.A nyolcszögletű kézzel polírozott markolat stabilizáltrosewood-ból és ébenfából készült. Az egyszerű díszítés a központi mozaikszegecsekkel elegáns megjelenést kölcsönöz a késnek. A konyhai kések markolati ergonomikus kialakításúak a kiváló fogás érdekében. A kések általános megjelenését lenyűgöző rajz díszíti, amely a híres japán cseresznyefa népszerű virágaira emlékeztet. Mindenkinek ajándékozhat egy késkészletet, aki szereti a konyhában tölteni az időt, és a vágást nem tekinti csak kötelességének.

A készlet tartalma:

Kiritsuke Gyuto kés; – szakácskés, penge hossza 21 cm,

Nakiri kés – zöldségkés, 17 cm,

Hasznos kés erős> – univerzális kés, penge hossza 13,5 cm,

csiszolókő – szemcsenagysága 1000/6000,

vezető – a könnyebb élezés érdekében.

A Dellinger kések kiváló minőségű természetes anyagokból készülnek. A damaszkuszi acél felhasználásával minden kés különleges és utánozhatatlan darabká válik. Emiatt minden termék eltérő lehet, ami minden darabnak bizonyos mértékű eredetiséget ad. A késeket részletes feldolgozásban és azonos minőségben szállítjuk.

Karbantartás és tisztítás: minden egyes kés különleges gondozást érdemel. Soha ne mossa a damaszkuszi acél késeket mosogatógépben. Csak kézi mosás és azonnal szárítsa meg. Ne felejtse el időnként megkenni olajjal. Ha a kés néhány agresszívebb elemmel érintkezik, az anyag korróziója jelenhet meg a pengén. A kés gondozásával elkerülheti a foltok megjelenését a felületen, amelyek apró vágások formájában jelentkezhetnek. Ennek a késnek az acélja nem rozsdamentes acél. Soha ne használjon japán acél kést kemény és fagyasztott élelmiszerek vágására. A penge eltörhet, vagy egy része letörhet. Soha ne használja a kést feszítővasként, és kerülje a penge meghajlítását vagy ütését.

Kés élezése: azt javasoljuk, hogy a VG10 japán damaszkuszi acél kés élezéséhez használjon gyémánt- vagy vízköszörűket. Ha nem biztos az élezési készségeiben, mindenképpen forduljon a szakemberekhez. A nem professzionális köszörülés által okozott károk visszafordíthatatlanok.

A termék előnyei:

✅kiváló minőségű damaszkuszi acél,
✅66 réteg VG-10 acél. A Dellinger Cutlery gyártót a kések iránti szenvedélyben és szeretetben osztozó egyének kombinációja hozta létre. A márka fő értékei az egyes termékek funkcionalitása és egyedisége. Kínálatukban kreatív és érdekes kivitelezésű darabokat találsz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai késkészlet
Konyhakés fajtája: Konyhakkés készlet
Acél fajtája: Damaszk acél
Markolat anyaga: Fa
Penge keménysége: 61 HRC
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: