Samura Damascus konyhakés szett

Kód: SD-0220
111 320 Ft 87 654 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés:
26.6.2024
Szállítási lehetőségek

Samura konyhai kés készlet a Damaszkusz szériából. A Samura Damaszkusz konyhai kések valódi ékszerek a konyhai kések között. Egyesítik egy vékony és rendkívül éles japán damaszk acélpengét (67 acélréteg, keménység 61 HRC-ig) és egy szilárd G10 kerekített markolatot. Jól kiegyensúlyozottak, kiváló minőségűek és érdekesek a minimalista dizájnnal. Szép dobozban vannak, így mint ajándék is alkalmasak. A készlet 3 kést tartalmaz - szakácskés, univerzális kés és zöldséghámozó kés.

Részletes információ

Gyors kézbesítés
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon.
Hűségkedvezmény
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettünk akár 10% kedvezményig.
Egyediség garanciája
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.

Termék részletes leírása

Ez a professzionális Samura konyhai késkészlet három leggyakrabban használt konyhai kést tartalmaz. A Samura Damascus konyhai kések valódi ékszer a konyhai kések között. Egyesítik a vékony és rendkívül éles japán damaszk acél pengét (67 acélréteg, keménység 61 HRC-ig) és egy szilárd G10 kerek markolatot. Jól kiegyensúlyozottak, kiváló minőségűek és figyelemre méltóak a minimalista dizájnnal. Szép dobozban vannak, tehát ajándékként is alkalmasak.

A kések markolatának anyaga kompozit G10, amely ellenáll a kopásnak, nedvességnek és nagyon ellenálló.

PengéK japán damaszk acélból (67 vrstiev) sima éllel.

A készlet tartalmaz:

- konyhai kés (SD-0085) - széles és kissé ívelt pengével, amely biztosítja a zöldségek, fűszernövények vagy akár a hús gyors és hatékony szeletelését, vágását. Ez a fajta kés nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.

- kés a gyümöcshöz és zöldséghez(SD-0010) - 8,7 cm hosszú pengével, amelyet kifejezetten zöldségek vagy gyümölcsök feldolgozására terveztek, például hámozáshoz, szeleteléshez.

- univerzális kés (SD-0021) - 12 cm hosszú pengével, ideális a kisebb húsdarabok megmunkálásához, spékeléshez vagy szeleteléshez. 

Karbantartás: Javasoljuk, kézben mosogatni, langyos vízben, mosogatószerrel, a kések nem alkalmasak mosogatógépbe.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai késkészlet
Konyhakés fajtája: Konyhakkés készlet
Acél fajtája: Damaszk acél
Penge anyaga: VG-10
Markolat anyaga: G10
Penge keménysége: 60 - 61 HRC

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.

A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.