Samura Okinawa Gyuto konyhakés

Kód: SO-0185
29 910 Ft 23 551 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
26.6.2024
Szállítási lehetőségek

Konyhai kés 17 cm pengével kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból AUS-8. Markolat hagyományos rózsafa kinézettel, fekete támasztékkal. A gyuto kés hagyományos japán kés alakú, hasonló az európai főzőkéshez. Ezért sokoldalú kés, amely kezeli a zöldségekkel, gyümölcsökkel, halakkal, hússal és minden élelemmel végzett munkát.

Gyors kézbesítés
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon.
Hűségkedvezmény
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettünk akár 10% kedvezményig.
Egyediség garanciája
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.

Termék részletes leírása

Semmilyen termékleírás nem érhető el

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Gyuto
Késpenge hossz kategória: 15,00 - 19,99 cm
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: AUS-8
Markolat anyaga: Fa
Teljes hossz: 32,2 cm
Penge hossza: 17 cm
Súly: 117 g
Penge keménysége: 59 HRC
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
MI Szerző | 25.12.2022
Kiváló minőségű termék, a szállítás gyors volt.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.

A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.