Ganzo Touch Pro Ultra késélező szett

Kód: 265-042
25 700 Ft 20 236 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>2 db)
Várható kézbesítés:
18.7.2024
Szállítási lehetőségek

A Ganzo Touch Pro Ultra a jobb minőségű késélező a Ganzotól. A különbség az alapvető Touch Pro modelltől a rögzítés módjában van. A készlet normál otthoni élezéshez alkalmas, és kezdők is kezelhetik. A készlet négy kerámia csiszolókövet tartalmaz 120-as, 320-as, 600-as és 1500-as szemcsemérettel, valamint egy tisztítókendőt és egy fekete textiltokot a csiszolókövekre. 

Felhívjuk figyelmét, hogy a kövek törékenyek, ezért gyakor, hogy a kövek sarkai néha kissé lekerekítettek vagy másképpen nem tökéletesek, ami abszolút nincs hatással a a kő tulajdonságaira és a csiszolófelület felhasználására a kés fenésénél.

Részletes információ

Gyors kézbesítés
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon.
Hűségkedvezmény
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettünk akár 10% kedvezményig.
Egyediség garanciája
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.

Termék részletes leírása

"

A Ganzo Touch Pro Ultra a Ganzo jobb minőségű késélező szettje. Egyszerűen rögzítse a csiszolót a felülethez tapadókorongokkal. A kés markolata szilárd, és lehetővé teszi a kiválasztott élezési szög fenntartását. A készlet négy kerámia köszörűkövet tartalmaz, 120-as, 320-as, 600-as és 1500-as szemcseméretűt, valamint egy tisztítókendőt és egy fekete textil tokot. A vezérrúdon színesen ki vannak jelölve a csiszolószögek, amelyek átfogják az összes általánosan használt kést.

kék szín (24°) 

sárga szín (21°)

zöld szín (18°)

piros szín (15°)

fekete szín (10°)

Felhívjuk figyelmét, hogy a kövek törékenyek, ezért gyakori, hogy a kövek sarkai néha kissé lekerekítettek vagy másképpen nem tökéletesek, ami abszolút nincs hatással a a kő tulajdonságaira és a csiszolófelület felhasználására a kés fenésénél.

5
0x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
4
VA Szerző | 18.12.2023
A termék jó minőségű. Viszont a hozzá kapott használati utasítás OROSZ !! nyelvű.. Kis füzet,ábrákkal (feltételezem) a helyes élezési technikák bemutatásával..csak hát így..oroszul.. kénytelen leszek nekifeküdni és lefordítani, amennyire Google barátunkkal le lehet egy jórészt szakszöveget..Aki azt remélte (mint én pld), hogy egy "profi" cuccon végre megtanul végre jól kést-bicskát precízen élezni..Hát pofára esik. Mint én.. Ennyi pénzért elvártam volna magyar leírást. Úgy tudtam, M.o.-on forgalmazott árukhoz kötelező volt adni. És talán még most is az..

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Egy modern kínai késgyártó, 20 éves hagyományokkal. A Ganzo kés szinte verhetetlen minőség / ár arányt kínál. Ebben a kínai márkanévben a kivitelezés és a felhasznált anyagok minősége magas színvonalú, természetesen ezek nem valamilyen kések "a piacról".

A kések mellett a gyártó portfóliójában csiszolókészletek és többfunkciós szerszámok (multi-tool) is találhatók.