Kedves vásárlóink, minden megrendelés mely, csütörtökön (17.6.) 15:00 után és pénteken (18.6.) érkezik, hétfőn (21.6.) lesz kiszállítva. Megértésüket köszönjük.

KMFS Rival Diamant Stealth 2019 csiszoló készlet

Kód: KMFSRIVAL
87 060 Ft 72 550 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (> 2 db)

A KMFS Rival köszörűkészlet, biztosítja a kések kényelmes és egyszerű csiszolását. A készlet biztosítja a kiválasztott csiszolási szög betartását, így kezdők is tudnak kést élezni. Az élezés különböző szögekből lehetséges, a szöget 1,5 mm-ként lehet beállítani a vezetőcsavaron. A készlet 6 gyémánt köszörűkövet (2x 240, 2x 600, 2x 1000 szemcseméret), 2 csiszolókő tartót, szorítót a kés rögzítéséhez, szorítót az asztalhoz rögzítéshez, élszögmérőt és kés rögzítőkulcsot tartalmaz.

Ennek a készletnek az az előnye, különösen a felhasznált anyagok minősége, a készlet teljesegészébenen fémből készült (dural, rozsdamentes acél, bronz), így évekig is szolgálhat. A készlet a Cseh Köztársaságban készült, műanyag, hab béléssel ellátott kofferba van csomagolva.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A KMFS Rival köszörűkészlet, biztosítja a kések kényelmes és egyszerű csiszolását. A készlet biztosítja a kiválasztott csiszolási szög betartását, így kezdők is tudnak kést élezni. Az élezés különböző szögekből lehetséges, a szöget 1,5 mm-ként lehet beállítani a vezetőcsavaron. Ennek a készletnek az az előnye, különösen a felhasznált anyagok minősége, a készlet teljesegészébenen fémből készült (dural, rozsdamentes acél, bronz), így évekig is szolgálhat. A készlet a Cseh Köztársaságban készült, műanyag, hab béléssel ellátott kofferba van csomagolva.

A készlet tartalmaz:

- 6 csiszolókövet ( 2x 240-es, 2x 600-as, 2x 1000-es szemcseméret):

  1. Közepesen durva kő 240-es szemcseméret) - a tompa kés első élező fázisa
  2. Finom kő (600-as szemcseméret) - alkalmas finomcsiszolásra és pengék karbantartására,
  3. Extra finom kő (1000-es szemcseméret) - alkalmas a végső élcsiszolásra,

- 2 élező kő tartó,

- szorító a kéz rögzítésére,

- szorító az asztalhoz rögzítésre,

- élszög meghatározó,

- kulcs a kés rögzítéséhez,

- hab béléssel ellátott koffer.

 A készlet fő előnyei:

  • A gyártás teljes egészében az anyagtömbből származó CNC szerszámgépeken fut, ami biztosítja a termék merevségét és pontosságát
  • A pontos csiszolási szög beállítása - egy 1,5 mm-es lépésekben vezércsavarral,
  • Mindkét oldalon azonos csiszolási szög - a bal és a jobb oldali kötőmozgás biztosítja,
  • Az emelt fazetta nyomtatott hatása a kés hegyén, más köszörűkészletekből ismert.

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A KMFS a csiszolókészletek és késcsiszoló tartozékok cseh gyártója. A KMFS csiszolókészlet az egyik legjobb kések csiszolókészlete. A KMFS csiszolókészleteket a cseh Lanškroun városban gyártják modern CNC gépeken.