Samura Damascus konyhakés Steak
Kód: SD-0031Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
A Samura Damascus konyhai kések valódi ékszer a konyhai kések között. Egyesítik a vékony és rendkívül éles japán damaszk acél pengét (67 acélréteg, keménység 61 HRC-ig) és egy szilárd G10 kerek markolatot. Jól kiegyensúlyozottak, kiváló minőségűek és figyelemre méltóak a minimalista dizájnnal. Szép dobozban vannak, tehát ajándékként is alkalmasak.
A késmarkolatának anyaga kompozit G10, amely ellenáll a kopásnak, nedvességnek és nagyon ellenálló.
A penge egy darab japán damaszk acél, sima szélű, 12 cm hosszú.
Karbantartás: Javasoljuk kézben mosogatni, langyos vízben, mosogatószerrel, a kések nem alkalmasak mosogatógépbe.
Samura kések
A Samura a japán stílusú konyhakések modern gyártója, amely korábban a Mcusta márkával együttműködve gyártott késeket. A Samura 2010 óta saját márkanév alatt gyárt késeket. A Samura konyhakések a japán és az európai konyhakések fúzióját képviselik. A hagyományos japán késekhez képest a Samura kések rozsdamentes acélból készülnek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a pengetörés lehetőségét. Ugyanakkor megőrzik a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.
A Samura kések kiváló minőségű, 58-61 HRC keménységű japán rozsdamentes acélból készülnek. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 vagy damaszkuszi acélt használ. A markolatok szintén prémium anyagokból készülnek, mint például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Univerzális konyhai kések |
---|---|
Konyhakés fajtája: | Univerzális kés |
Acél fajtája: | Damaszk acél |
Penge anyaga: | VG-10 |
Markolat anyaga: | G10 |
Penge hossza: | 12 cm |
Késpenge hossz kategória: | 12,00 - 14,99 cm |
Penge keménysége: | 60 - 61 HRC |
A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.
A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.