Dellinger Carbon Fragment Slice sonkakés 17 cm

Kód: K-H138S
51 650 Ft 40 669 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés:
4.4.2024
Szállítási lehetőségek

A minőségi damaszkuszi acélból készült, rendkívül éles Dellinger Carbon Fragment Slice kés 17 cm-es pengéjével ideális a vékony szeletformák kialakításához a tányéron. A szeletelő kés minden szalámi, kolbász vagy sült kacsa példás darabolását biztosítja. A szeletelt ételek megőrzik lédússágukat és kiváló ízüket. A szeletelő késekkel végzett munka rendkívül precíz, gyors és egyszerű. Ha minden nap hibátlan szeletekre vágyik, a Dellinger konyhai kések a kézenfekvő választás.

Részletes információ

Gyors kézbesítés
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon.
Hűségkedvezmény
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettünk akár 10% kedvezményig.
Egyediség garanciája
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.

Termék részletes leírása

Dellinger Carbon Fragment Slice konyhai kés.

A minőségi damaszkuszi acélból készült, rendkívül éles Dellinger Carbon Fragment Slice kés 17 cm-es pengéjével ideális a vékony szelet elkészítéséhez formák a tányérodon. A szeletelő kés minden szalámi, kolbász vagy sült kacsa példás darabolását biztosítja. A szeletelt ételek megőrzik lédússágukat és kiváló ízüket. A szeletelő késekkel végzett munka rendkívül precíz, gyors és egyszerű. Ha minden nap tökéletes szeletekre vágyik, a Dellinger márka konyhai kései a kézenfekvő választás.

A "Dellinger Carbon Fragment" sorozat közeljövő kései a modern kések szimbólumai. Ennek a késnek a pengéje nagyon jó minőségű keményítési eljárással készült, nagyon speciális vákuumkemencékben, amelyeket ezt követően nitrogénnel hűtenek le. Élesítse meg a kést 12-15 fokos szögben, hogy körülbelül 60 HRC keménységet és kivételes élességet érjen el. A kések grillezéshez vagy szabadtéri konyhákhoz is kiválóak. A felhasznált damaszkuszi acél nem tartalmaz magot (Full Damascus) és minden elképzelését teljesíti a modern késsel kapcsolatban.

A kés karbon markolata modern benyomást kelt és rendkívül könnyű fogás jellemzi. Rendkívül éles pengével kombinálva konyhája garantáltan ékköve lesz. A dupla szegecselés tökéletes szilárdságot, stabilitást és a damaszkuszi penge és a nyél hibátlan összekapcsolását biztosítja.

A Dellinger kések kiváló minőségű természetes anyagokból készülnek. A damaszkuszi acél felhasználásával minden kés különleges és utánozhatatlan darabká válik. Emiatt minden termék eltérő lehet, ami minden darabnak bizonyos mértékű eredetiséget ad. A késeket részletes feldolgozásban és azonos minőségben szállítjuk.

Méretek: teljes hossza 30 cm és tömege 148 g.

Karbantartás és tisztítás: minden egyes kés különleges törődést érdemel. Soha ne mossa a damaszkuszi acél késeket mosogatógépben. Csak kézi mosás és azonnal szárítsa meg. Ne felejtse el időnként megkenni olajjal. Ha a kés néhány agresszívebb elemmel érintkezik, az anyag korróziója jelenhet meg a pengén. Mindenesetre a kés pengéje nem rozsdásodik, hanem csak a rátapadt részecskék. Soha ne használjon japán acél kést kemény és fagyasztott élelmiszerek vágására. A penge eltörhet, vagy egy része letörhet. Soha ne használja a kést feszítővasként és kerülje a penge meghajlását vagy ütközését. A késeket biztonságos helyen, gyermekektől elzárva tárolja (ideális esetben mágneses állványon).

Késélezés: Damaszkusz élezéséhez gyémánt vagy víz köszörűkövek használatát javasoljuk. Acél kés. Ha nem biztos az élezési készségeiben, mindenképpen forduljon a szakemberekhez. A nem professzionális köszörülés által okozott károk visszafordíthatatlanok.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szeletelőkések
Konyhakés fajtája: Sonkakés
Késpenge hossz kategória: 15,00 - 19,99 cm
Acél fajtája: Damaszk acél
Penge anyaga: Damaszk acél
Markolat anyaga: Szénszál
Teljes hossz: 30 cm
Penge hossza: 17 cm
Markolat hossza: 11,5 cm
Penge vastagsága: 2,7 mm
Súly: 148 g
Penge keménysége: 60 HRC

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: