Szeletelő kések

A szeletelőkések hosszú, keskeny pengével rendelkeznek, amelyek kiválóan alkalmasak nagyobb húsdarabok vékony szeletekre vágására. E kések élessége hozzájárul a teljes kulináris élményhez, hiszen nagyszerű tálalást biztosítanak a tányéron, és megőrzik az étel szaftosságát. Minimális erőfeszítéssel példás szeleteket vághat minden sonkából, pulykából vagy sült kacsából. Ha Ön olyan szakács típus, aki különösen ügyel húsételei precíz tálalására, a szeletelő kés kötelező eszköz a konyhai felszerelésében.

A szeletelőkést mindig csak a finom szeletek vágására használja. Csontozáshoz vagy nagyobb húsdarabok aprításához erősen ajánlott más, speciális kést választani. A csontok és a keményebb részek visszafordíthatatlanul károsíthatják a penge élét. A keskeny pengéjű kések bizonyítják, hogy a tökéletes szeletekhez nem szükséges külön tehetség, elegendő egy jó szeletelő kés.

Termékek rendezése

összesen 10 termék

Termékek listája

KAI Seki Magoroku Red Wood szeletelőkés 20 cm
38 000 Ft

Japán kés KAI Seki Magoroku Red Wood szeletelő kés rozsdamentes acélból 1K6, vörös pakka fából készült markolattal. A penge hossza 20 cm.

MGR-0200L
KAI Shun Classic japán késkészlet DMS-200
163 700 Ft

A damaszkuszi konyhakés készlet egy szeletelő kést és egy húsvillát tartalmaz a KAI Shun Classic kiadásból.

DMS-200
KAI Shun Classic Scalloped szeletelőkés 23 cm
93 500 Ft

Konyhakés KAI Shun Classic szeletelő kés. A kés damaszkuszi acélból készült, markolata fekete pakka fából készült. A penge hossza 23 cm.

DM-0720
KAI Shun Classic szeletelő konyhakés  20 cm
85 000 Ft

KAI Shun Classic konyhakés damaszkuszi acélból, fekete pakka fa markolattal. A penge hossza 20 cm.

DM-0703
KAI Shun Classic szeletelő konyhakés 23 cm
87 500 Ft

KAI Shun Classic konyhakés damaszkuszi acélból, fekete pakka fa markolattal. A penge hossza 23 cm.

DM-0704
KAI Shun Classic szeletelőkés 18 cm 
85 000 Ft

KAI Shun Classic konyhakés damaszkuszi acélból, fekete pakka fa markolattal. A penge hossza 18 cm.

DM-0768
KAI Shun Classic szeletelőkés 30,5 cm
86 280 Ft

KAI Shun Classic szeletelő konyhakés AUS-8 rozsdamentes acélból, fekete pakka fa markolattal. A penge hossza 30,5 cm.

DM-0735
KAI Shun Nagare szeletelőkés 23 cm
159 500 Ft

Japán KAI Shun Nagare szeletelő kés damaszkuszi acélból, szürke-fekete pakka fa markolattal. A penge hossza 23 cm.

NDC-0704
KAI Shun White szeletelőkés 23 cm
91 800 Ft

Konyhakés KAI Shun Fehér szeletelő kés damaszkuszi acélból, fehér pakka fából készült markolattal. A penge hossza 23 cm.

DM-0704W
KAI Wasabi Black szeletelőkés 23 cm
KAI Wasabi Black szeletelőkés 23 cm
Pillanatnyilag nem elérhető
29 500 Ft

Japán kés KAI Wasabi Fekete szeletelő kés rozsdamentes acélból 1K6, vízálló műanyag markolattal. A penge hossza 23 cm.

6723L

Listairányítás elemei

összesen 10 termék

Miért érdemes éppen szeletelő kést választani?

Pontosság: A szeletelőkéseket a hosszú, keskeny, hegyes végű pengéről ismerheti fel. Ennek a kialakításnak köszönhetően képesek egyenletes húszeleteket vágni, ami fokozza az étel vizuális megjelenését a tálalótányéron.

Vékony penge: Az éles, vékony penge segíti a hús sima vágását anélkül, hogy elszakadna, amit különösen értékelni fog a szárnyasok vagy májak szeletelésekor.

Minimális szaftosság-veszteség: A szeletelőkéseket úgy tervezték, hogy a kialakításuk minimális nyomást gyakoroljon a húsra, így ételei megőrzik a szaftosságukat és ízüket.

Sokoldalúság: Bár ezek a kések elsősorban a vékony szeletek vágására specializálódtak, a hosszú penge hasznos lehet gyümölcsök, zöldségek vagy különféle saláták előkészítéséhez is.

A penge hossza: A hosszú penge kiváló elérhetőséget biztosít, így hosszú vágásokat végezhet maximális irányítással.

Ergonomikus markolat: Sok szeletelő kés ergonomikus markolattal rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít és javítja a vágás feletti irányítást.

Esztétikai tálalás: A szeletelő kések hozzájárulnak az ételek vizuálisan vonzó tálalásához, különösen jól használhatók különleges alkalmakra és ünnepi fogások elkészítéséhez.

Könnyű karbantartás: A szeletelőkések éles pengéjét csúcsállapotban tarthatja a penge gyakori fenésével fenőacél segítségével, valamint időnkénti élezéssel minőségi élezőrendszerrel.