Ontario RAT I AUS-8 Black ON8848

Kód: ON8848
17 470 Ft 13 756 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)

Az Ontario RAT-1 az Ontario Knife Company és a Randall's Adventure & Training együttműködésével jött létre. A RAT 1 egy mindennapi használatra szánt hajtogató kés, amely évek óta bevált. Az AUS-8 rozsdamentes acél penge matt felületű és lapos élezésű. A 8,9 cm-es penge hossza és az drop point alakja kiváló univerzális zárókéssé teszi. Fogantyúk fekete nejlonból, acél fogantyúval, béléses zárral. A fogantyú nagyon jó fogású az ergonómikus formának és a mutatóujj markáns mélyedésének köszönhetően. A kés felakasztására szolgáló kapocs négy helyzetben megfordítható, és a kés egyaránt alkalmas jobbkezesek és balkezesek számára egyaránt.

Termék részletes leírása

Semmilyen termékleírás nem érhető el

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az Ontario Knife Company 1889-ben alakult, és továbbra is sikeresen működik New York államban. Az Ontario késeket, macsétákat, taktikai késeket és felszereléseket gyárt a mentők számára. Az OKC® nagy hagyományokkal rendelkezik kések és szerszámok gyártásában az amerikai katonaság számára. Kiváló minőségű felszereléseket gyárt, amelyeket minden nap használnak, és amelyek megbízhatóak, lehet rájuk számítani. Amellett, hogy az Egyesült Államok fegyveres erőinek fő beszállítója, az OKC termékeit az egész világon értékesíti. Az Ontario legismertebb termékei a RAT kések.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés