Samura MO-V SM-0230/G-10 konyhakés készlet

Kód: SM-0230
43 980 Ft 36 650 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg elfogyott - megrendeljük Önnek
A tétel elfogyott…

A Samura luxus konyhai késkészlet a Mo-V modell szériábó. A Samura Mo-V kések a prémium konyhai kések közé tartoznak, és a japán és az európai konyhai kések legjobb tulajdonságainak kombinációját kínálják. A készlet 3 kést tartalmaz - szakácskés, univerzális kés és zöldségkés.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a professzionális Samura konyhai késkészlet három leggyakrabban használt konyhai kést tartalmazza. A MO-V kések a japán acél, a hosszú távú megbízhatóság és az időtlen formatervezés tökéletes kombinációját kínálják. Ugyanakkor ötvözik a japán és az európai konyhai kések legjobb tulajdonságait.

A kések markolata G10 modern kompozit anyag, amely ellenáll a kopásnak nedevsségnek, ütésnek és egyidejüleg nagyon kellemes a tapintása.

A pengék japán AUS-8 rozsdamentes acélból készültek, amely sokkal tartósabb és jobban tartja az élességet, mint a hagyományos konyhai kés. Szintén viszonylag könnyen élezhető magas élességre.

A készlet tartalma:

- konyhai kés (SM-0085/G-10) - széles és kissé ívelt pengével, amely biztosítja a zöldségek, fűszernövények vagy akár a hús gyors és hatékony szeletelését. Ez a fajta kés nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.

- gyümölcs és zöldségkés (SM-0010/G-10) - 9 cm hosszú pengével, amelyet kifejezetten zöldségekkel vagy gyümölcsökkel való munkavégzésre terveztek, például hámozáshoz, szeleteléshez.

- univerzális kés (SM-0023/G-10) - 12,5 cm hosszú pengével, ideális a kisebb húsdarabok megmunkálásához, spékeléshez vagy szeleteléshez. 

Karbantartás: Javasoljuk, kézben mosogatni, langyos vízben, mosogatószerrel, a kések nem alkalmasak mosogatógépbe.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai késkészlet
Konyhakés fajtája: Konyhakkés készlet
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: AUS-8
Markolat anyaga: G10
Penge keménysége: 59 HRC
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.

A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.