Samura Blacksmith konyhakés készlet

Kód: SBL-0220
81 720 Ft 64 346 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (> 2 db)

Samura konyhai kés készlet a Blacksmith szériából. A Samura Blacksmith konyhai kések exkluzív konyhai kések kézzel kovácsolt japán AUS-8 acélból. A készlet 3 kést tartalmaz - univerzális kés, nakiri és santoku kés. A kés egy nagyon szép japán stílusú vászon tasakba van csomagolva, aztán ajándékdobozba.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Samura Blacksmith kések exkluzív konyhai kések, amelyek hagyományos japán formákat kínálnak, tartós micarta kompozit markolattal és kézzel kovácsolt japán AUS-8 rozsdamentes acél pengével. A kézi kovácsolt acél előnye a nagy tartósság és megbízhatóság, valamint a szokatlan megjelenés, mivel minden darab eredeti. A hammered steel felületkezelés nagyon vonzó és biztosítja a sima vágást anélkül, hogy a szeletelt étel tapadna a késhez. A kés egy nagyon szép japán stílusú vászon tasakba van csomagolva, aztán ajándékdobozba.

A kések markolata tartós micarta kompozitból készült. Ez az anyag nagyon erős, nedvességálló és "meleg" az érintése.

A pengék amelyek egydarab kézzel kovácsolt japán AUS-8 rozsdamentes acélból készültek sima vágóéllel rendkívül éles és kiváló vágási tulajdonságokkal rendelkeznek.

Karbantartás: Javasolju, kézben mosogatni, langyos vízben, mosogatószerrel, a kések nem alkalmasak mosogatógépbe.

A készlet tartalma:

- univerzális kés (SBL-0023) - 16,2 cm hosszú pengével, univerzális kés a mindennapi konyhai felhasználásra.

- nakiri (SBL-0043) - hagyományos japán késalak. Mint a santoku, ideális a gyors és pontos szeleteléshez és daraboláshoz, különösen zöldségekhez.

- santoku (SBL-0095) - 18,2 cm hosszú pengével, hagyományos japán késalak, ideális a gyors és pontos szeleteléshez és daraboláshoz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai késkészlet
Konyhakés fajtája: Konyhakkés készlet
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: AUS-8
Markolat anyaga: Micarta
Penge keménysége: 59 HRC

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.

A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.