Konyhai kések, 5. oldal
-
Konyhai késkészlet
-
Japán konyhai kések
-
Szakács kések (Chef) FAV
-
Hentes kések
-
Filéző kések
-
Univerzális konyhai kések
-
Gyümölcs és zöldségkés
-
Kenyérvágó kés
-
Szeletelő kések
-
Konyhai bárd
-
Steak kések
-
Húsvilla
-
Konyhai késtartók, késtartó blokkok
-
Vágásálló kesztyűk
-
Böker konyhai kések
-
Dick konyhai kések
-
Frosts (Mora) konyhai kések
-
KAI Japán konyhai kések
-
Samura konyhai kések
-
Satake Japán konyhai kések
-
Opinel konyhai kések
-
Tojiro Japán konyhai kések
-
Victorinox konyhai kések
-
Wüsthof konyhai kések
Termékek rendezése
Termékek listája
Kenyér- és péksüteményvágó konyhakés damaszkuszi acélból, VG-10 acél maggal. A penge hossza 21,5 cm, a teljes hossz 37 cm. Nyolcszögletű markolat szénszálból és G10-ből.
Kis konyhakés zöldségekhez, damaszkuszi acélból, VG-10 acélmaggal. Penge hossza: 10,5 cm, teljes hossz: 24 cm. Nyolcszögletű markolat szénszálból és G10 anyagból.
Sakimaru Gyuto típusú konyhakés damaszkuszi acélból, VG-10 acél maggal. A penge hossza: 21,5 cm, teljes hossza: 36 cm. Nyolcszögletű markolat szénszálból és G10 anyagból.
Kis univerzális konyhakés damaszkuszi acélból, VG-10 acél maggal. A penge hossza 14 cm, a teljes hossz 27 cm. Nyolcszögletű markolat szénszálból és G10-ből.
A Dellinger márkájú mágneses késállvány kiválóan alkalmas a késeinek biztonságos és rendezett tárolására. A tartó nagy praktikumot kínál, hiszen mindkét oldalára helyezhetők...
Konyhai kés (Paring) gyümölcs és zöldség feldolgozásához, damaszk acélból, VG-10 acél maggal. Penge hossza: 7,5 cm, teljes hossz: 18 cm. Markolat platánfából készült.
Szeletelő konyhakés damaszkuszi acélból, VG-10 acél maggal. A penge hossza 21 cm, a teljes hossz 34 cm. Markolat: platánfa.
Extrém éles Dellinger Rosewood Bread Damascus kenyér- és péksüteménynél használatos kés, 21 cm pengével, a legkiválóbb damaszk acélból. A rendkívül hosszú és erős penge ideális...
A rendkívül éles Dellinger Rosewood Paring Damascus kés rövid, de erős pengéjével remek társ lesz a konyhában gyümölcsök és zöldségek tisztításához és szeleteléséhez. Különösen...
