Samura Damascus kenyérvágó konyhakés

Kód: SD-0055
50 270 Ft 39 583 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>2 db)

Exkluzív konyhai kés 23 cm hosszú pengével, japán damaszk acélból, 61 HRC keménységgel. A G10 kompozit markolat erős, tartós és kellemes tapintású. A kés kenyér és pékáru szeletelésére alkalmas. A kés elegáns díszdobozba van csomagolva.

Részletes információ

Gyors kézbesítés
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon.
Hűségkedvezmény
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettünk akár 10% kedvezményig.
Egyediség garanciája
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.

Termék részletes leírása

A Samura Damascus konyhai kések valódi ékszer a konyhai kések között. Egyesítik a vékony és rendkívül éles japán damaszk acél pengét (67 acélréteg, keménység 61 HRC-ig) és egy szilárd G10 kerek markolatot. Jól kiegyensúlyozottak, kiváló minőségűek és figyelemre méltóak a minimalista dizájnnal. Szép dobozban vannak, tehát ajándékként is alkalmasak.

A késmarkolatának anyaga kompozit G10, amely ellenáll a kopásnak, nedvességnek és nagyon ellenálló.

A penge egy darab japán damaszk acél, sima szélű, 23 cm hosszú.

Karbantartás: Javasoljuk kézben mosogatni, langyos vízben, mosogatószerrel, a kések nem alkalmasak mosogatógépbe.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kenyérvágó kés
Konyhakés fajtája: Kenyérvágó kés
Acél fajtája: Damaszk acél
Penge anyaga: VG-10
Markolat anyaga: G10
Teljes hossz: 33 cm
Penge hossza: 23 cm
Súly: 195 g
Penge keménysége: 60 - 61 HRC

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.

A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.