Samura MO-V Konyhai vágókés

Kód: SM-0040/G-10
20 080 Ft 16 733 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (2 db)

Konyhai kés 18 cm hosszú AUS-8 minőségi japán acél pengével. A G10 markolata erős, ellenálló és kellemes tapintású. A kés elsősorban a hús darabolására szolgál és megbírkózik a csontokkal is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A MO-V kések a japán acél, a hosszú távú megbízhatóság és az időtlen formatervezés tökéletes kombinációját kínálják. Ugyanakkor ötvözik a japán és az európai konyhai kések legjobb tulajdonságait.

A kés markolata G10 modern kompozit anyag, amely ellenáll a kopásnak nedevsségnek, ütésnek és egyidejüleg nagyon kellemes a tapintása.

A penge japán AUS-8 rozsdamentes acélból készült, és 18 cm hosszú. Az AUS-8 rozsdamentes acél sokkal tartósabb és jobban tartja az élességet, mint a hagyományos konyhai kés. Szintén viszonylag könnyen élezhető magas élességre.

Karbantartás: Javasoljuk, kézben mosogatni, langyos vízben, mosogatószerrel, a kések nem alkalmasak mosogatógépbe.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Vágókés
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: AUS-8
Markolat anyaga: G10
Penge hossza: 18 cm
Penge keménysége: 59 HRC

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
0x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
4
H Szerző | 28.9.2020
Sztem gyorsan kimegy az éle, még nem éleztem, de hamarosan fogom, mert kell. Elég nehezen találtam meg a származási országot, de végül ráleltem: Lettország (már csak, ha valaki azt hinné, hogy Japán, a mindenféle terméken lévő utalások miatt :) )

A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.

A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.