Japán konyhai kések, 7. oldal

Deba típusú japán konyhakés. Kézzel kovácsolt penge 15 cm hosszú első osztályú japán Shirogami 2 acélból (más néven fehér papíracél), egyoldali csiszolással. D alakú japán...

Deba típusú japán konyhakés. Kézzel kovácsolt 16,5 cm hosszú penge első osztályú japán Shirogami 2 acélból (más néven fehér papíracél), egyoldali élezéssel. D alakú japán...

Deba típusú japán konyhakés. Kézzel kovácsolt 18 cm hosszú penge első osztályú japán Shirogami 2 acélból (más néven fehér papíracél), egyoldali csiszolással. D alakú japán...

Usuba japán konyhai kés. Kézzel kovácsolt 16,5 cm hosszú penge első osztályú japán Shirogami 2 acélból (más néven fehér papíracél), egyoldali csiszolással. D alakú japán...

Usuba japán konyhai kés. Kézzel kovácsolt 18 cm hosszú penge első osztályú japán Shirogami 2 acélból (más néven fehér papíracél), egyoldali csiszolással. D alakú japán...

Japán Yanagiba konyhakés. Kézzel kovácsolt 21 cm hosszú penge első osztályú japán Shirogami 2 acélból (más néven fehér papíracél), egyoldali csiszolással. D alakú japán...

Japán Yanagiba konyhakés. Kézzel kovácsolt 27 cm hosszú penge első osztályú japán Shirogami 2 acélból (más néven fehér papíracél), egyoldali csiszolással. D alakú japán...

XIN Cutlery Nakiri egy nakiri típusú japán konyhai kés – egy hagyományos japán késforma, amelyet elsősorban zöldségek vágására szánnak. Ideális a gyors és precíz szeleteléshez...

A sokoldalú, japán acélból készült Dellinger Manmosu Professional Santoku Damascus kés 18 cm-es pengéjével mindenféle alapanyag vágására használható. Társa lesz, ha hússal,...