Japán konyhai kések, 5. oldal
Termékek rendezése
Termékek listája
Hagyományos japán konyhakés, Deba típus. Shirogami acélból készült penge. A penge hossza 24 cm, a teljes hossz 41 cm. Magnóliafából készült markolat.
Deba típusú japán konyhakés. Kézzel kovácsolt penge 15 cm hosszú első osztályú japán Shirogami 2 acélból (más néven fehér papíracél), egyoldali csiszolással. D alakú japán...
Deba típusú japán konyhakés. Kézzel kovácsolt 18 cm hosszú penge első osztályú japán Shirogami 2 acélból (más néven fehér papíracél), egyoldali csiszolással. D alakú japán...
Usuba japán konyhai kés. Kézzel kovácsolt 16,5 cm hosszú penge első osztályú japán Shirogami 2 acélból (más néven fehér papíracél), egyoldali csiszolással. D alakú japán...
Usuba japán konyhai kés. Kézzel kovácsolt 18 cm hosszú penge első osztályú japán Shirogami 2 acélból (más néven fehér papíracél), egyoldali csiszolással. D alakú japán...
Usuba japán konyhai kés 19,5 cm hosszú pengével, első osztályú japán Shirogami acélból (más néven fehér papíracél). A D alakú magnóliafa nyél nagyon kellemes tapintású. A...
Exkluzív japán Sujihiki damaszkuszi kés 24 cm-es pengével, amely SPG2 poracélból készült.
A Tojiro Shippu FD-595 egy Gyuto típusú japán konyhakés - nagy szakácskés, 24 cm hosszú damaszkuszi acél pengével, VG-10 rozsdamentes acél maggal. A D alakú magnóliafa nyél...
