Filéző kések

Professzionális filézőkések, amelyek halak feldolgozására és filézésére készültek. Egy minőségi filézőkésnek rugalmas, vékony és nagyon éles pengével, valamint masszív, csúszásmentes markolattal kell rendelkeznie. Egy ilyen kés jelentősen megkönnyíti a halak feldolgozását és filézését, így a munka vele sokkal egyszerűbb. A rugalmasság, a pontosság és a hatékonyság teszi a filézőkéseket kötelező eszközzé minden elkötelezett horgász számára, vagy bárki számára, aki gyakran dolgozik halakkal és szeretné hatékonyabbá tenni a munkáját. Legyen Ön horgász vagy otthoni szakács, aki szereti a tenger gyümölcseit, a filézőkés tökéletesen illeszkedik a konyhai felszerelésébe.

Kínálatunkban megtalálhatók a svéd profi Frosts (Mora) filézőkések, amelyeket Észak-Európa halfeldolgozó iparában széles körben használnak, valamint Victorinox filézőkések és egyéb modellek.

Termékek rendezése

összesen 3 termék

Termékek listája

Samura MO-V filéző kés 16,9 cm
13 900 Ft

Kitűnő minőségű japán AUS-8 rozsdamentes acélból készült konyhakés 13,9 cm hosszú pengével. A G10 markolat masszív, tartós és kellemes tapintású. Kisebb filézőkés hallal való...

SM-0044
Samura MO-V Filéző kés
25 300 Ft

Konyhai kés 21,8 cm hosszú AUS-8 minőségi japán acél pengével. A G10 markolata erős, ellenálló és kellemes tapintású. Filéző kés, hal feldolgozására és filézésére alkalmas.

SM-0048
Samura PRO-S Filéző konhyakés
Samura PRO-S Filéző konhyakés
Pillanatnyilag nem elérhető
28 300 Ft

Konyhai kés 22,4 cm hosszú pengével, kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból AUS-8. A G10 kompozit anyagból készült markolat erős, tartós és kellemes tapintású. Halakkal való...

SP-0048F

Listairányítás elemei

összesen 3 termék

Miért érdemes éppen filézőkést választani?

Rugalmas penge: a filézőkések pengéje úgy van kialakítva, hogy a csontozás könnyedén menjen, még előzetes tapasztalat nélküli személy számára is.

Sokoldalúság: bár a kések elsősorban hal filézésére készültek, számos más feladatra is használhatók, például halak kibelezésére, hús zsírtalanítására vagy szárnyasok csontozására.

Minimális hulladék: ezeknek a késeknek a pontossága csökkenti a hús mennyiségét, amely egy hagyományos késsel a halcsontokon maradna.

Hatékonyság: a filézőkések elsősorban időt és energiát takarítanak meg, amelyet egy hagyományos kés használata esetén a hal tisztítására kellene fordítani.

Egyszerű kezelés: a filézőkéseknél rendkívül fontos az ergonomikus és csúszásmentes markolat, amely biztos fogást biztosít, és megelőzi a felesleges baleseteket.

Könnyű karbantartás: a viszonylag egyszerű karbantartás segít a penge kiváló állapotának megőrzésében. A rendszeres fenés acéllal és az alkalmi élezés meghosszabbítja a filézőkések élettartamát.

Kiváló ajándék halászoknak: ha otthonában vagy környezetében lelkes horgász él, egy profi filéző kés a frissen fogott halak tisztításához és előkészítéséhez biztosan örömet okoz neki.