Ganzo Touch Pro késélező szett

Kód: 265-041
21 500 Ft 16 929 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>2 db)
Várható kézbesítés:
25.6.2024
Szállítási lehetőségek

A Ganzo Touch Pro univerzális késélező szett kezdőknek is megfelelő. Ezzel az alapvető csiszolókészlettel megélesítheti késeit otthoni körülmények között. A készlet négy kerámia csiszolókövet tartalmaz 120-as, 320-as, 600-as és 1500-as szemcsemérettel. 

Felhívjuk figyelmét, hogy a kövek törékenyek, ezért gyakor, hogy a kövek sarkai néha kissé lekerekítettek vagy másképpen nem tökéletesek, ami abszolút nincs hatással a a kő tulajdonságaira és a csiszolófelület felhasználására a kés fenésénél.

Részletes információ

Gyors kézbesítés
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon.
Hűségkedvezmény
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettünk akár 10% kedvezményig.
Egyediség garanciája
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.

Termék részletes leírása

A Ganzo Touch Pro univerzális késélező szett kezdőknek is alkalmas, mivel ezzel a köszörűkészlettel megélesítheti a késeit otthoni körülmények között. Egyszerűen rögzítse a csiszolót a felülethez tapadókorongokkal. A kés markolata szilárd, és lehetővé teszi a kiválasztott élezési szög fenntartását. A készlet négy kerámia köszörűkövet tartalmaz, 120-as, 320-as, 600-as és 1500-as szemcseméretűt, valamint egy tisztítókendőt és egy fekete textil tokot. A vezérrúdon színesen ki vannak jelölve a csiszolószögek, amelyek átfogják az összes általánosan használt kést.

kék szín (24°) 

sárga szín (21°)

zöld szín (18°)

piros szín (15°)

fekete szín (10°)

Felhívjuk figyelmét, hogy a kövek törékenyek, ezért gyakori, hogy a kövek sarkai néha kissé lekerekítettek vagy másképpen nem tökéletesek, ami abszolút nincs hatással a a kő tulajdonságaira és a csiszolófelület felhasználására a kés fenésénél.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Egy modern kínai késgyártó, 20 éves hagyományokkal. A Ganzo kés szinte verhetetlen minőség / ár arányt kínál. Ebben a kínai márkanévben a kivitelezés és a felhasznált anyagok minősége magas színvonalú, természetesen ezek nem valamilyen kések "a piacról".

A kések mellett a gyártó portfóliójában csiszolókészletek és többfunkciós szerszámok (multi-tool) is találhatók.