Tojiro Shirogami
A Tojiro Shirogami japán konyhai kések rétegelt acélból készülnek, középpontjukat a rendkívül kemény, hagyományos japán fehérpapír-acél (Shirogami, White Paper Steel) képezi, amely akár 61 HRC keménységet is elér. Ezek hagyományos japán kések, egyoldalas élkiképzéssel (single bevel), kifejezetten jobbkezesek számára. A Tojiro Shirogami kések első osztályú japán anyagok kombinációját, elegáns megjelenést és kiváló vágási tulajdonságokat kínálnak. Mivel a pengék szénacélból készülnek, rendszeres karbantartást igényelnek a korrózió megelőzése érdekében. A gondos ápolásért cserébe egy gyönyörű, funkcionális és egyedi kés lesz az Öné egész életre.
Termékek rendezése
Termékek listája
Hagyományos japán konyhakés, Deba típus. Shirogami acélból készült penge. A penge hossza 24 cm, a teljes hossz 41 cm. Magnóliafából készült markolat.
Usuba japán konyhai kés 19,5 cm hosszú pengével, első osztályú japán Shirogami acélból (más néven fehér papíracél). A D alakú magnóliafa nyél nagyon kellemes tapintású. A...
