Szeletelő kések

A szeletelőkések hosszú, keskeny pengével rendelkeznek, amelyek kiválóan alkalmasak nagyobb húsdarabok vékony szeletekre vágására. E kések élessége hozzájárul a teljes kulináris élményhez, hiszen nagyszerű tálalást biztosítanak a tányéron, és megőrzik az étel szaftosságát. Minimális erőfeszítéssel példás szeleteket vághat minden sonkából, pulykából vagy sült kacsából. Ha Ön olyan szakács típus, aki különösen ügyel húsételei precíz tálalására, a szeletelő kés kötelező eszköz a konyhai felszerelésében.

A szeletelőkést mindig csak a finom szeletek vágására használja. Csontozáshoz vagy nagyobb húsdarabok aprításához erősen ajánlott más, speciális kést választani. A csontok és a keményebb részek visszafordíthatatlanul károsíthatják a penge élét. A keskeny pengéjű kések bizonyítják, hogy a tökéletes szeletekhez nem szükséges külön tehetség, elegendő egy jó szeletelő kés.

Termékek rendezése

összesen 6 termék

Termékek listája

KAI Shun Classic japán késkészlet DMS-200
163 700 Ft

A damaszkuszi konyhakés készlet egy szeletelő kést és egy húsvillát tartalmaz a KAI Shun Classic kiadásból.

DMS-200
KAI Shun Classic Scalloped szeletelőkés 23 cm
93 500 Ft

Konyhakés KAI Shun Classic szeletelő kés. A kés damaszkuszi acélból készült, markolata fekete pakka fából készült. A penge hossza 23 cm.

DM-0720
KAI Shun Classic szeletelő konyhakés  20 cm
85 000 Ft

KAI Shun Classic konyhakés damaszkuszi acélból, fekete pakka fa markolattal. A penge hossza 20 cm.

DM-0703
KAI Shun Classic szeletelő konyhakés 23 cm
87 500 Ft

KAI Shun Classic konyhakés damaszkuszi acélból, fekete pakka fa markolattal. A penge hossza 23 cm.

DM-0704
KAI Shun Classic szeletelőkés 18 cm 
85 000 Ft

KAI Shun Classic konyhakés damaszkuszi acélból, fekete pakka fa markolattal. A penge hossza 18 cm.

DM-0768
KAI Shun White szeletelőkés 23 cm
91 800 Ft

Konyhakés KAI Shun Fehér szeletelő kés damaszkuszi acélból, fehér pakka fából készült markolattal. A penge hossza 23 cm.

DM-0704W

Listairányítás elemei

összesen 6 termék

Miért érdemes éppen szeletelő kést választani?

Pontosság: A szeletelőkéseket a hosszú, keskeny, hegyes végű pengéről ismerheti fel. Ennek a kialakításnak köszönhetően képesek egyenletes húszeleteket vágni, ami fokozza az étel vizuális megjelenését a tálalótányéron.

Vékony penge: Az éles, vékony penge segíti a hús sima vágását anélkül, hogy elszakadna, amit különösen értékelni fog a szárnyasok vagy májak szeletelésekor.

Minimális szaftosság-veszteség: A szeletelőkéseket úgy tervezték, hogy a kialakításuk minimális nyomást gyakoroljon a húsra, így ételei megőrzik a szaftosságukat és ízüket.

Sokoldalúság: Bár ezek a kések elsősorban a vékony szeletek vágására specializálódtak, a hosszú penge hasznos lehet gyümölcsök, zöldségek vagy különféle saláták előkészítéséhez is.

A penge hossza: A hosszú penge kiváló elérhetőséget biztosít, így hosszú vágásokat végezhet maximális irányítással.

Ergonomikus markolat: Sok szeletelő kés ergonomikus markolattal rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít és javítja a vágás feletti irányítást.

Esztétikai tálalás: A szeletelő kések hozzájárulnak az ételek vizuálisan vonzó tálalásához, különösen jól használhatók különleges alkalmakra és ünnepi fogások elkészítéséhez.

Könnyű karbantartás: A szeletelőkések éles pengéjét csúcsállapotban tarthatja a penge gyakori fenésével fenőacél segítségével, valamint időnkénti élezéssel minőségi élezőrendszerrel.