Samura Kaiju konyhakés

Kód: SKJ-0085
36 830 Ft 29 000 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés:
24.4.2024
Szállítási lehetőségek

Konyhai kés 21 cm hosszú pengével, kiváló AUS-8, minőségű japán rozsdamentes acélból. A pakawood fa markolata erős és nedvességálló. Széles behajlított végű penge a gyors és effektív szeletelésért.

Részletes információ

Gyors kézbesítés
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon.
Hűségkedvezmény
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettünk akár 10% kedvezményig.
Egyediség garanciája
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.

Termék részletes leírása

A Samura Kaiju kések minőségi konyhai kések, amelyek a klasszikus formákat, a markoaltot pakkawood kompozit anyagból (fa és epoxi gyanta ötvözése) és AUS-8 japán rozsdamentes acél pengét kínálják. A hammered steel felületkezelés nagyon magával ragadó és biztosítja a sima vágást anélkül, hogy a szeletelt étel tapadna a késhez.

A kés markolata ellenálló kompozit anyag, a pakkawood (fa és epoxi gyanta ötvözése). Ez az anyag egyesíti a fa és a kompozit előnyeit, nedvességálló és "meleg" tapintású.

A penge egy darab japán AUS-8 rozsdamentes acélból készült, sima éllel, hossza 21 cm. A penge felületkezelése hammered steel.

Karbantartás: Javasoljuk kézben mosogatni, langyos vízben, mosogatószerrel, a kések nem alkalmasak mosogatógépbe.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szakács kések (Chef)
Konyhakés fajtája: Szakácskés (Chef)
Késpenge hossz kategória: 20,00 - 24,99 cm
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: AUS-8
Markolat anyaga: Fa
Penge hossza: 21 cm
Penge keménysége: 58 HRC

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.

A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.