Samura Super 5 konyhakés készlet

Kód: SP5-0220
109 520 Ft 86 236 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg elfogyott - megrendeljük Önnek
A tétel elfogyott…

Samura konyhai kés készlet a Super 5 szériából. A Samura Super 5 konyhai kések exkluzív konyhai kések japán kézzel kovácsolt, damaszk acélból (5 réteg) és VG-10 acél magjából. A készlet 3 kést tartalmaz - univerzális kés, nakiri és santoku kés. A kések egy nagyon szép japán stílusú vászon tasakba vannak csomagolva, aztán ajándékdobozba.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Samura Super 5 kések exkluzív konyhai kések, amelyek hagyományos japán formákat kínálnak, tartós micarta kompozit markolattal és japán kézzel kovácsolt damaszk acél pengékkel (5 réteg), VG-10 acélmaggal. A VG-10 magja nagyon kemény és 61 HRC keménységet ér el. Ez a pengék nagyon hosszú ideig élesek maradnak. A kézi kovácsolt acél előnye a nagy tartósság és megbízhatóság, valamint a szokatlan megjelenés, mivel minden darab eredeti. A hammered steel felületkezelés nagyon vonzó és biztosítja a sima vágást anélkül, hogy a szeletelt étel tapadna a késhez.

A kések egy nagyon szép japán stílusú vászon tasakba vannak csomagolva, aztán ajándékdobozba.

A kések markolata tartós micarta kompozitból készült. Ez az anyag nagyon erős, nedvességálló és "meleg" az érintése.

A pengék egy darab japán kézzel kovácsolt damaszk acélból (5 réteg), VG-10 acélmaggal. A pengék rendkívül élesek és kiváló vágási tulajdonságokkal rendelkeznek.

Karbantartás: Javasoljuk, kézben mosogatni, langyos vízben, mosogatószerrel, a kések nem alkalmasak mosogatógépbe.

A készlet tartalma:

- univerzális kés (SP5-0023) - 16,2 cm hosszú pengével, univerzális kés a mindennapi konyhai felhasználásra.

- nakiri (SP5-0043) - hagyományos japán késalak. Mint a santoku, ideális a gyors és pontos szeleteléshez és daraboláshoz, különösen zöldségekhez.

- santoku (SP5-0095) - 18,2 cm hosszú pengével, hagyományos japán késalak, ideális a gyors és pontos szeleteléshez és daraboláshoz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai késkészlet
Konyhakés fajtája: Konyhakkés készlet
Acél fajtája: Damaszk acél
Penge anyaga: VG-10
Markolat anyaga: Micarta
Penge keménysége: 61 HRC
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
GF Szerző | 14.12.2021
Nagyon elégedett vagyok. Korrekt kiszolgálás

A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.

A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés