ESEE Zancudo AUS-8 Orange - Stonewash

Kód: BRKR1OR
16 340 Ft 12 866 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg elfogyott - megrendeljük Önnek
A tétel elfogyott…

Az ESEE Zancudo egy népszerű, kisebb bicska, amely a természetbe és mindennapi használatra alkalmas. Az ESEE kések szakértői, Mike Perrin és Jeff Randall vettek részt a kés tervezésében. Az AUS-8 rozsdamentes acél penge stonewash felületű és lapos élezésű. A 7,5 cm-es penge hossza és a drop point alakja kiváló kisebb bicskává teszi. A Zancudo szintén nagyon lapos kés, ezért kényelmes a zsebében hordani. A penge kétoldalas csapja lehetővé teszi a kés egykezes kinyitását. A fogantyú acélszerkezete keretzárral, egyik oldalán narancssárga műanyag FRN-vel. A fogantyú ergonómikus alakjának köszönhetően nagyon jól tart. A kés felakasztására szolgáló kapocs két helyzetben megfordítható (fel-le, le-le), és így a kés elsősorban a jobbkezesek számára alkalmas.

Termék részletes leírása

Semmilyen termékleírás nem érhető el

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kések
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: AUS-8
Markolat anyaga: Gumi / Műanyag
Zár: Frame Lock
Tok: tok nélkül
Teljes hossz: 17,78 cm
Penge hossza: 7,5 cm
Markolat hossza: 10,16 cm
Penge vastagsága: 2,29 mm
Súly: 88 g
Penge formája: Drop Point
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az ESEE kések története 1997-re nyúlik vissza, amikor Mike Perrin és Jeff Randall egyesültek, és létrejött a Randall's Adventure Training. Hamarosan szerződést kötöttek a perui légierővel, hogy a perui amazonasi dzsungelben tanítsák a túlélés művészetét. Néhány Dél-Amerikában töltött év után visszatértek az Egyesült Államokba. Öt évvel azután, hogy megtervezték a RAT késcsaládot az Ontario Knife Company számára, megalapították az ESEE társaságot.

Az ESEE jelenleg fogalom a késgyártó iparban. Az ESEE kések tartósságukról, funkcionalitásukról, kompromisszumok nélküli minőségéről és kemény felhasználási képességükről ismertek.