Benchmade Vector 495 AXIS-Assisted

Kód: BM495
138 300 Ft –10 %
Benchmade Vector 495 AXIS-Assisted
138 300 Ft –10 % 124 400 Ft 97 953 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
3.6.2024
Szállítási lehetőségek

Bicska AXIS® Assist flipper típusú. A 9,1 cm hosszú penge prémium minőségű rozsdamentes acélból készült CPM-S30V (keménysége 58-60 HRC), matt felületű, lapos élezésű és dárdahegy alakú. Markolat rozsdamentes acélból készült G10 markolatkkal borítva, amelyek jelentősen recézettek a jobb fogás érdekében. A kés akasztóval van ellátva (billenthető), amely mindkét oldalon megfordítható. A kés ezért jobb- és balkezesek számára egyaránt alkalmas. Axis Lock típusú biztosíték. A kés az USA-ban készül.

Részletes információ

Gyors kézbesítés
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon.
Hűségkedvezmény
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettünk akár 10% kedvezményig.
Egyediség garanciája
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.

Termék részletes leírása

Összecsukható kés AXIS® Assist flipper típusú. A 9,1 cm hosszú penge prémium minőségű rozsdamentes acélból készült CPM-S30V (keménysége 58-60 HRC), matt felületű, lapos élezésű és dárdahegy alakú. markolat rozsdamentes acélból készült G10 markolatkkal borítva, amelyek jelentősen recézettek a jobb fogás érdekében. A kés akasztóval van ellátva (billenthető), amely mindkét oldalon megfordítható. A kés ezért jobb- és balkezesek számára egyaránt alkalmas. Axis Lock típusú biztosíték. A kés az USA-ban készül.

 Benchmade kések

Az amerikai Oregonban található Benchmade egy precíz késgyártó. Benchmade összecsukható késeket, automatikus pop-up késeket és rögzített pengéjű késeket kínál. Minden Benchmade kés 100%-os Made in USA. A Benchmade több mint harminc éve tervez és gyárt világszínvonalú késeket a globális ügyfelek számára. Amikor a Benchmade-et megalapították, a vállalat célja az volt, hogy valami jobbat és különlegesebbet hozzon létre. Ma a Benchmade továbbra is folytatja az újító politikáját azzal a céllal, hogy a teljesítményt és a megbízhatóságot magasabb szintre emelje a kések világában, hogy túlhaladja az ügyfél által elvárt minőséget, és a lehető legmagasabb minőséget nyujtsa.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kések mindennapi használatra - EDC
Késpenge hossz kategória: 9,00 - 9,99 cm
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: CPM S30V
Markolat anyaga: G10
Zár: Bar Lock (Axis)
Tok: tok nélkül
Teljes hossz: 21,39 cm
Penge hossza: 9,14 cm
Markolat hossza: 12,24 cm
Penge vastagsága: 2,54 mm
A kés súlya: 116,5 g
Penge keménysége: 58-60 HRC
Penge formája: Spear Point

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az USA-ban Oregonban található Benchmade a világ egyik legismertebb minőségi kés gyártója. A Benchmade ajánlatban összecsukható kések, automatikusan nyitható kések, valamint rögzített pengével ellátott kések találhatók. Az összes Benchmade kést -ban100% az USA-ban gyártják. A Benchmade több mint harminc éve világszínvonalú késeket tervez és gyárt az ügyfelek számára világszerte. A Benchmade megalapításakor a cég célja valami jobb és kivételes termék megteremtése volt. Manapság a Benchmade továbbra is újít, hogy a kés teljesítményét és megbízhatóságát a magasabb szintre emelje. Meghaladni az vásárló elvárásait, és hozni a legmagasabb minőséget.