KAI Seki Magoroku Kinju
A KAI Seki Magoroku Kinju japán kések nagy funkcionalitásukról és tartósságukról ismertek. A sorozat kései tipikus japán formájúak (Deba, Yanagiba), hagyományos, egyoldalas élezéssel kombinálva.
A kések japán típusú Ni-Mai felépítést alkalmaznak, amely során két különböző acél réteget laminálnak egymásra. A fő, keményebb réteg, amellyel vágni fog, rozsdamentes acélból (AUS-8) készül, és szinte soha nem törik el, mivel optimális, 58 HRC keménységgel rendelkezik. Ennek köszönhetően az egyoldalas élezésű kések akár azok számára is kipróbálhatók, akik még nem rendelkeznek tapasztalattal a japán kések, például Deba és Yanagiba használatában. A támogató réteg ezzel szemben lágyabb fémből (420-as acél) készül.
A kés hatszögletű markolata pakka kompozitfából készült, amelyhez magas minőségű gyantát adtak a hosszú élettartam és a tartósság biztosítása érdekében. A kések kizárólag jobbkezesek számára készülnek, és teljes egészében Japánban gyártottak.
