Húsvilla

A húsvillák a modern konyhákban teljesen megszokott konyhai eszközök, amelyek segítenek a főtt húsok kezelésében és tálalásában. Jellegzetességük a hosszú, erős hegyek. Számos módon használhatók: nagyon jól kombinálhatók séfkésekkel, mivel a villával könnyedén rögzíthet egy nagyobb darab húst. A húsvilla használható a hús grillről vagy tepsiből tányérra való áthelyezésére is – éles hegyük alaposan átszúrja a húst anélkül, hogy az szétesne. Grillezés közben a villa segítségével megfordíthatja a húsdarabokat, hogy minden oldalukon egyenletesen átsüljenek. A masszív kialakítás a nehezebb húsdarabok mozgatásával is megbirkózik.

Termékek rendezése

összesen 2 termék

Termékek listája

KAI Shun Classic húsvilla 16,5 cm
91 800 Ft

KAI Shun Classic rozsdamentes acél húsvilla pakka fa nyéllel. Teljes hossza 27 cm.

DM-0709
KAI Shun Classic japán késkészlet DMS-200
163 700 Ft

A damaszkuszi konyhakés készlet egy szeletelő kést és egy húsvillát tartalmaz a KAI Shun Classic kiadásból.

DMS-200

Listairányítás elemei

összesen 2 termék