Hentes kések

Professzionális henteskések, amelyek húsfeldolgozásra alkalmasak, akár vágóhidakon, akár házi disznóvágásokhoz. Egy minőségi henteskésnek nagyon éles, jó minőségű acélból készült pengével és masszív, csúszásmentes markolattal kell rendelkeznie. Egy ilyen kés jelentősen megkönnyíti a hús feldolgozását, és a munka vele sokkal egyszerűbb. Kínálatunkban megtalálhatók a Victorinox, svéd profi Frosts (Mora) henteskések és sok más márka. A kés élének karbantartásához érdemes minőségi, professzionális fenőacel használni.

Termékek rendezése

összesen 5 termék

Termékek listája

Böker Core Professional csontozó konyhakés 16,5 cm
32 500 Ft

Böker Core Professzionális konyhai csontozókés X50CrMoV15 acélból, műanyag markolattal. A penge hossza 16,5 cm.

130865
Opinel Les Forgés 1890 csontozó kés 13 cm
52 900 Ft

Opinel Les Forgés konyhai csontozókés X50CrMoV15 rozsdamentes acélból, bükkfa markolattal. A penge hossza 13 cm.

002290
Böker Core Wood Boning Knife csontozókés 16,5 cm
52 100 Ft

Konyhakés Böker Core Wood csontozókés X50CrMoV15 acélból és diófa markolattal. A penge hossza 16,5 cm.

130765
Dick Red Spirit csontozókés
Dick Red Spirit csontozókés
Pillanatnyilag nem elérhető
29 100 Ft

A Dick Red Spirit kicsontozó konyhakés egy közepes méretű, 15 cm-es pengéjű kés, alkalmas csontozásra és húsfeldolgozásra. A késpenge X50CrMo15 erősen ötvözött, rozsdamentes...

8174515
Dick Red Spirit Hektor henteskés
Dick Red Spirit Hektor henteskés
Pillanatnyilag nem elérhető
44 800 Ft

Dick Red Spirit hentes konyhakés 26 cm-es pengével, amely alkalmas húsfeldolgozásra és a penge ívelt formájának köszönhetően pontosabb vágásokhoz használható a hús csonttól való...

8172526K

Listairányítás elemei

összesen 5 termék

Miért érdemes éppen henteskést választani?

Hatékony húsfeldolgozás: a henteskések hatékonyan vannak kialakítva nagy húsdarabok feldolgozására. A masszív és éles penge lehetővé teszi a gyors aprítást még a kevésbé puha részeknél is. Megbízhatóan alkalmasak csontozásra és szeletelésre is.

Tartósság: a henteskések nagy mennyiségű hús feldolgozására készültek, amit az extrém tartós pengefelépítés is támogat.

Sokoldalúság: a kések a hús mellett zöldségek, gyümölcsök és kevésbé puha alapanyagok, például tök aprítására is alkalmasak.

Minimális hulladék: a hús könnyű eltávolítása még a nehezen hozzáférhető helyekről is jelentősen csökkenti a fel nem használt maradékok keletkezését.

Professzionális felhasználás: elengedhetetlen eszközök a hentesüzletekben, vágóhidakon, disznóvágásokon és minden olyan helyen, ahol a sebesség és a hatékonyság kiemelt szerepet játszik.

Otthoni használat: alapfelszerelés minden szakács számára, aki nagyobb mennyiségű húst vásárol, vagy egyszerűen szeret különféle húsételeket készíteni. A hagyományos késekhez képest a hús feldolgozásának hatékonysága a speciális késekkel többszörösen magasabb.

Karbantartás: az élesség és a hatékonyság megőrzése érdekében ne feledkezzen meg a rendszeres fenőkés használatáról és a gyakori élezésről.