Hentes kések

Professzionális henteskések, amelyek húsfeldolgozásra alkalmasak, akár vágóhidakon, akár házi disznóvágásokhoz. Egy minőségi henteskésnek nagyon éles, jó minőségű acélból készült pengével és masszív, csúszásmentes markolattal kell rendelkeznie. Egy ilyen kés jelentősen megkönnyíti a hús feldolgozását, és a munka vele sokkal egyszerűbb. Kínálatunkban megtalálhatók a Victorinox, svéd profi Frosts (Mora) henteskések és sok más márka. A kés élének karbantartásához érdemes minőségi, professzionális fenőacel használni.

Termékek rendezése

összesen 2 termék

Termékek listája

Opinel N°122 csontozéo konyhakés
13 000 Ft

Konyhakés a francia Opinel márkától, alkalmas a hús feldolgozására és kicsontozására. A penge hossza 13 cm, X50CrMoV15 minőségi acélból készült, a markolata lakkozott bükkfából.

001822
Wüsthof Classic csontozókés 14 cm
Wüsthof Classic csontozókés 14 cm
Pillanatnyilag nem elérhető
37 900 Ft

Wüsthof Classic konyhai csontozókés rozsdamentes acélból, szintetikus tartós anyagból készült markolattal. A penge hossza 14 cm.

1040101414

Listairányítás elemei

összesen 2 termék

Miért érdemes éppen henteskést választani?

Hatékony húsfeldolgozás: a henteskések hatékonyan vannak kialakítva nagy húsdarabok feldolgozására. A masszív és éles penge lehetővé teszi a gyors aprítást még a kevésbé puha részeknél is. Megbízhatóan alkalmasak csontozásra és szeletelésre is.

Tartósság: a henteskések nagy mennyiségű hús feldolgozására készültek, amit az extrém tartós pengefelépítés is támogat.

Sokoldalúság: a kések a hús mellett zöldségek, gyümölcsök és kevésbé puha alapanyagok, például tök aprítására is alkalmasak.

Minimális hulladék: a hús könnyű eltávolítása még a nehezen hozzáférhető helyekről is jelentősen csökkenti a fel nem használt maradékok keletkezését.

Professzionális felhasználás: elengedhetetlen eszközök a hentesüzletekben, vágóhidakon, disznóvágásokon és minden olyan helyen, ahol a sebesség és a hatékonyság kiemelt szerepet játszik.

Otthoni használat: alapfelszerelés minden szakács számára, aki nagyobb mennyiségű húst vásárol, vagy egyszerűen szeret különféle húsételeket készíteni. A hagyományos késekhez képest a hús feldolgozásának hatékonysága a speciális késekkel többszörösen magasabb.

Karbantartás: az élesség és a hatékonyság megőrzése érdekében ne feledkezzen meg a rendszeres fenőkés használatáról és a gyakori élezésről.