Hentes kések

Professzionális henteskések, amelyek húsfeldolgozásra alkalmasak, akár vágóhidakon, akár házi disznóvágásokhoz. Egy minőségi henteskésnek nagyon éles, jó minőségű acélból készült pengével és masszív, csúszásmentes markolattal kell rendelkeznie. Egy ilyen kés jelentősen megkönnyíti a hús feldolgozását, és a munka vele sokkal egyszerűbb. Kínálatunkban megtalálhatók a Victorinox, svéd profi Frosts (Mora) henteskések és sok más márka. A kés élének karbantartásához érdemes minőségi, professzionális fenőacel használni.

Termékek rendezése

összesen 3 termék

Termékek listája

Opinel Intempora N°222 csontozó kés
21 900 Ft

Konyhai kés, a francia Opinel márkától, alkalmas kicsontozásra és húsfeldolgozásra. A penge hossza 13 cm, minőségi 12C27 Sandik rozsdamentes acélból készült. Hőre lágyuló...

002222
Opinel Les Forgés 1890 csontozó kés 13 cm
52 900 Ft

Opinel Les Forgés konyhai csontozókés X50CrMoV15 rozsdamentes acélból, bükkfa markolattal. A penge hossza 13 cm.

002290
Opinel N°122 csontozéo konyhakés
13 000 Ft

Konyhakés a francia Opinel márkától, alkalmas a hús feldolgozására és kicsontozására. A penge hossza 13 cm, X50CrMoV15 minőségi acélból készült, a markolata lakkozott bükkfából.

001822

Listairányítás elemei

összesen 3 termék

Miért érdemes éppen henteskést választani?

Hatékony húsfeldolgozás: a henteskések hatékonyan vannak kialakítva nagy húsdarabok feldolgozására. A masszív és éles penge lehetővé teszi a gyors aprítást még a kevésbé puha részeknél is. Megbízhatóan alkalmasak csontozásra és szeletelésre is.

Tartósság: a henteskések nagy mennyiségű hús feldolgozására készültek, amit az extrém tartós pengefelépítés is támogat.

Sokoldalúság: a kések a hús mellett zöldségek, gyümölcsök és kevésbé puha alapanyagok, például tök aprítására is alkalmasak.

Minimális hulladék: a hús könnyű eltávolítása még a nehezen hozzáférhető helyekről is jelentősen csökkenti a fel nem használt maradékok keletkezését.

Professzionális felhasználás: elengedhetetlen eszközök a hentesüzletekben, vágóhidakon, disznóvágásokon és minden olyan helyen, ahol a sebesség és a hatékonyság kiemelt szerepet játszik.

Otthoni használat: alapfelszerelés minden szakács számára, aki nagyobb mennyiségű húst vásárol, vagy egyszerűen szeret különféle húsételeket készíteni. A hagyományos késekhez képest a hús feldolgozásának hatékonysága a speciális késekkel többszörösen magasabb.

Karbantartás: az élesség és a hatékonyság megőrzése érdekében ne feledkezzen meg a rendszeres fenőkés használatáról és a gyakori élezésről.