Arkansas Sharpeners Superstick kerámia fenőrúd

Kód: AC4
6 570 Ft 5 173 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (> 2 db)

Nagy kerámia fenőrúd fa fogantyúval. A kerámia rúd hossza 24,5 cm, átmérője kb. 2,5 cm. Teljes hossza 40,6 cm. Származási ország: USA.

Termék részletes leírása

Semmilyen termékleírás nem érhető el

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az Arknsas természetes csiszolóköveket, az Ouachita hegységben bányásszák az amerikai Arkansasban. Az Arkansas csiszolókő nagyon tartós és hatékonyabb csiszolásnál, mint a klasszikus vizes kő. Magas keménységének köszönhetően ritkán szükséges a felület síkolása, kiegyenlítése. Az Arkansas köszörűköveket novaculit alkotja amely mikrokristályos, 99,9% szilícium-dioxid. Mivel ezek természetes kövek, szemcseméretet nem lehet pontosan meghatározni. A kőfajták besorolása a következő Soft Arkansas (400 - 600 szemcseméret), Hard Arkansas (800 - 1000 szemcseméret), Black Arkansas (2000 - 3000 szemcseméret) és az értékes Translucent Arkansas (8000 - 10000 szemcseméret). Csiszolóolajat kell használni az Arkansas természetes kővel való csiszolásnál. A novaculitot már az ősidők óta bányászták, és ma a köveket rendkívül értékelik sokoldalúságuk és tartósságuk miatt.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés