SIGG Original Red

Kód: 8743.50
9 920 Ft-tól 7 811 Ft-tól ÁFA nélkül

Kérjük, válasszon változatot

Kiváló minőségű, 0,5 l vagy 0,75 l (a választott változattól függően)piros színű fémpalack alkalmas túrázásra, természetre és mindennapi használatra. Egy darab alumíniumból készül, a SIGG Eco Care belső rétege természetes gyantán alapul. A palack nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, például ftalátokat vagy BPA-t, amelyek az italba kerülhetnek, és megfelel az élelmiszerekkel való közvetlen érintkezés EU-s és az FDA előírásainak. Az üveg 100% -ban ellenáll a túlcsordulásnak bármilyen helyzetben.

Űrtartalom: 0,5 l
Raktáron (1 db) | 8743.50
9 920 Ft
7 811 Ft ÁFA nélkül
Űrtartalom: 0,75 l
Raktáron (1 db) | 8743.80
11 050 Ft
8 701 Ft ÁFA nélkül

Termék részletes leírása

Semmilyen termékleírás nem érhető el

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Palackok
Súly: 147 g - objem 0,75l, 130 g - objem 0,5l
Anyag: Fém

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A SIGG palackokat közvetlenül a legújabb technológiával, Svájcban gyártják. Egy darab alumíniumból készültek, a természetes gyanta alapú SIGG Eco Care belső réteggel. Nem tartalmaznak olyan káros anyagokat mint például ftalátok vagy BPA, amelyek felszabadulhatnak az italba, és megfelelnek a legszigorúbb kritériumoknak. A SIGG fém palack nagyon hosszú élettartamú. Egy üveg használatával sok eldobható PET-palack gyártását takaríthatja meg.

Kínálatunkban szerepelnek SIGG termoszok is. Ezek a hagyományos SIGG palackok előnyeit kihasználva, a tökéletes hőszigetelő tulajdonságokkal kombinálják.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés