A Tsubazo Gyuto egy Gyuto típusú japán konyhakés. A Gyuto az európai szakácskés japán megfelelője. Kétélű, az ázsiai konyhában zöldségek, halak és húsok készítésére használják....
A Tsubazo Nakiri egy nakiri típusú japán konyhai kés – hagyományos japán késforma, amelyet elsősorban zöldségek vágására szánnak. Ideális gyors és precíz szeleteléshez és...
A Tsubazo Santoku egy klasszikus japán konyhai kés. A Santoku formája nagyon sokoldalú, felhasználhatja hús, hal vagy zöldség darabolására. Kétoldalas élezésű, és egyesíti a...
Svájci konyhakés rosewood nyéllel és 17 cm hosszú rozsdamentes acél pengével. A Santoku típusú kés ideális a gyors és precíz szeleteléshez és aprításhoz.
Ha fa nyelű kést...
Svájci kés diófából és 17 cm hosszú minőségi acél pengével. A santoku típusú kés ideális a gyors és pontos vágáshoz és daraboláshoz. Ha olyan kést vásárol, amelynek fából...
Exkluzív svájci konyhai kés hőre lágyuló polimer (POM) markolattal és 17 cm hosszú pengével. A kés egy darab X50CrMoV15 króm-molibdén-vanádium acélból van kovácsolva, és...
Ez a weboldal sütiket használ. Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez.