A Tsubazo Sashimi egy japán sujihiki konyhakés. A sujihiki késnek hosszú, keskeny pengéje és kétoldalas élezése van. Elsősorban nagyobb hús- és haldarabok vékony szeletekre való...
A Tsubazo Gyuto egy Gyuto típusú japán konyhakés. A Gyuto az európai szakácskés japán megfelelője. Kétélű, az ázsiai konyhában zöldségek, halak és húsok készítésére használják....
A Tsubazo Nakiri egy nakiri típusú japán konyhai kés – hagyományos japán késforma, amelyet elsősorban zöldségek vágására szánnak. Ideális gyors és precíz szeleteléshez és...
Kicsi típusú japán konyhai kés - kisebb univerzális konyhai kés, 13 cm hosszú pengével Daido 1K6 rozsdamentes acélból. A penge kalapált felületű, aminek köszönhetően a felvágott...
A Tsubazo Santoku egy klasszikus japán konyhai kés. A Santoku formája nagyon sokoldalú, felhasználhatja hús, hal vagy zöldség darabolására. Kétoldalas élezésű, és egyesíti a...
340218
Oldal 1/ 1 -
összesen 5 termék
Ez a weboldal sütiket használ. Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez.