Samura Harakiri SHR-0230W konyhakés készlet

Kód: SHR-0230W
23 710 Ft 19 758 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg elfogyott - megrendeljük Önnek
A tétel elfogyott…

Samura konyhai kés készlet a Harakiri modellszériából. A Samura Harakiri kések minőségi konyhai kések vékony pengével, amelyek kiváló vágási tulajdonságokkal rendelkeznek. A készlet 3 kést tartalmaz, amelyek markolata fehér ABS műanyag - szakácskést, univerzális kést és kenyér- és fagyasztott élelmiszer vágót.

Részletes információ

Termék részletes leírása

3 darabból álló Samura konyhai kés készlet a Harakiri modellszériából. A Samura Harakiri kések vékony japán acélpengék és praktikus ABS műanyag markolatok kombinációját kínálják. Könnyű és nagyon jó a minőség, a forma és az ár aránya.

A kések markolata ABS műanyag fehér színű, amely ellenáll a kopásnak, a nedvességnek és nagyon erős.

A pengék japán AUS-8 rozsdamentes acélból készültek, amely sokkal tartósabb és jobban tartja az élességet, mint a hagyományos konyhai kés. Szintén viszonylag könnyen élezhető magas élességre.

Obsah sady:

- konyhai kés (SHR-0085) - széles és kissé ívelt pengével, amely biztosítja a zöldségek, fűszernövények vagy akár a hús gyors és hatékony szeletelését. Ez a fajta kés nem hiányozhat egyetlen konyhából sem.

- kés kenyérre és fagyasztott élelmiszerre (SHR-0057W) -18 cm hosszú pengével. A penge egyik oldala kenyér és pékáru szeletelésére szolgál. A penge másik oldala fagyasztott ételek, hús stb. darabolására szolgál.

- univerzális kés (SHR-0023W) - 15 cm hosszú pengével, ideális a kisebb húsdarabok megmunkálásához, spékeléshez vagy szeleteléshez. 

Karbantartás: Javasoljuk kézben mosogatni, langyos vízben, mosogatószerrel, a kések nem alkalmasak mosogatógépbe.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai késkészlet
Konyhakés fajtája: Konyhakkés készlet
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: AUS-8
Markolat anyaga: Gumi / Műanyag
Penge keménysége: 59 HRC
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.

A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.