Böker Saga G10 Satin konyhai kések készlet

Kód: 131267SET
162 490 Ft 127 945 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg elfogyott - megrendeljük Önnek
A tétel elfogyott…

Luxus Böker késkészlet a Saga szériából, amelyet Jesper Voxnæs dán késtervező tervezett. A Boker Saga kések új szintre emelik a konyhai kések szintjét. Legyen szó kivitelezés minőségéről, ergonómiájáról vagy felhasznált anyagokról, ez a kés a konyhai kések abszolút csúcspontja közé tartozik. A Böker késeket a német Solingenben gyártják.

A full tang konstrukció (egy darabból álló acél) 440C acélból készült, amely sokkal ellenállóbb, mint a hagyományos konyhai kés, és tovább éles. A fekete G10 anyagból készült markolat tökéletesen tart, nem csúszik és ellenáll a nedvességnek.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Luxus Böker késkészlet aSaga szériából, amelyet Jesper Voxnæs dán késtervező tervezett. A Boker Saga kések új szintre emelik a konyhai kések szintjét. Legyen szó kivitelezés minőségéről, ergonómiájáról vagy felhasznált anyagokról, ez a kés a konyhai kések abszolút csúcspontja közé tartozik. A Böker Saga késeket a német Solingenben gyártják.

A kés konstrukciója full-tang (egy darabból álló acél), 440C acélból, amely ellenállóbb, és jobban tartja az élességet, mint a hagyományos konyhai kések. A fekete G10 markolata remekül tart, nem csúszik, és ellenáll a nedvességnek.

A készlet tartalmaz:

1. Masszív fából készült állvány a késekre A pengéket rejtett mágnesek segítségével rögzítik, amelyek be vannak építve a fába.

2. Böker Saga Chef G10 Satin Konyhai kés (Kód: 131267)

3. Böker Saga Santoku G10 Satin Konyhai kés (Kód: 131266)

4. Böker Saga Utility G10 Satin Konyhai kés (Kód: 131265)

5. Böker Saga Paring G10 Satin Konyhai kés (Kód: 131264)

A készlet ára 10%-kal alacsonyabb, összehasonlítva az egyes termékekkel.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai késkészlet
Konyhakés fajtája: Konyhakkés készlet
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: 440C
Markolat anyaga: G10
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

BökerA Solingenben található Böker német gyártó nemcsak kések gyártója, hanem más márkák forgalmazója is. A Böker kések saját tervezésűek, de a világ minden tájáról ismert késtervezők terveit is felhasználják. A márka ajánlatában s rögzített és összecsukható kések széles választéka található. Saját késüket Böker, Boker Plus vagy Magnum márkanéven forgalmazzák.