Samura Okinawa Yanagiba 24 cm konyhakés

Kód: SO-0110
29 910 Ft 23 551 Ft ÁFA nélkül
A termék nem elérhető - a gyártás befejeződött
Szállítási lehetőségek

Konyhai kés 24 cm hosszú pengével, kiváló minőségű japán AUS-8 rozsdamentes acélból. Markolat hagyományos rózsafa kinézettel, fekete támasztékkal. A yanagiba kés hagyományos japán kés alakú. Ideális vékony szeletek pontos szeleteléséhez, ezért halakkal végzett munkáknál, valamint sushi és sashimi elkészítésénél is használják.

Gyors kézbesítés
Gyors kézbesítés
Szállítás minden munkanapon.
Hűségkedvezmény
Hűségkedvezmény
A regisztrált vásárlóinknak törzsvásárlói kedvezményeket készítettünk akár 10% kedvezményig.
Egyediség garanciája
Egyediség garanciája
A termékeket egyenesen a gyártótól vagy a hivatalos viszonteladóktól rendelitek.

Termék részletes leírása

Semmilyen termékleírás nem érhető el

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Yanagiba
Késpenge hossz kategória: 20,00 - 24,99 cm
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: AUS-8
Markolat anyaga: Fa
Teljes hossz: 39 cm
Penge hossza: 24 cm
Súly: 194 g
Penge keménysége: 59 HRC

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Samura a japán konyhai kés modern gyártója, amely a múltban késeket gyártott a Mcusta márkanévvel együttműködve. 2010 óta a Samura késeket gyárt saját márkanév alatt. A Samura konyhai kés a japán és az európai konyhai kés kombinációja. A hagyományos japán késekkel ellentétben a Samura kések rozsdamentes acélból készültek, és kevésbé törékenyek, kiküszöbölve a csorbulás lehetőségét. Ugyanakkor megtartják a japán késekre jellemző kiváló vágási tulajdonságokat.

A Samura kések kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, keménységük 58-61 HRC. A gyártó AUS-8, AUS-10, VG-10 acélt, végül damaszk acélt használ. A markolatok első osztályú anyagokból készülnek, például G10, micarta, rózsafa vagy ABS műanyag.