Dellinger Pakka Wood Nakiri 17,2 cm
Kód: XZ-B2N-6-8Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Dellinger Pakka Wood Nakiri konyhai kés.
Rendkívül éles kés japán dizájnnal A Dellinger Pakka Wood Nakiri 17,2 cm-es pengéjével mindenféle zöldség aprítására alkalmas. konyha . Formája talán egy húsvágóra emlékeztet, de kifejezetten zöldségek ügyes vágására készült kés, amit gyorsan kis kockákra vagy csíkokra alakíthatsz. Nagyobb alapanyagok, például zeller vagy káposzta darabolására is kiváló. A penge élessége minimális folyadékszivárgást biztosít és ennek köszönhetően a zöldségek mindig tele maradnak lével. A penge kellő szélessége jól használható az alapanyagok felkanalazásakor is, amelyeket aztán át lehet tenni egy edénybe vagy serpenyőbe. Tedd élvezetesebbé a főzést és élvezd az új élményt a Dellinger márkájú konyhai késekkel.
A penge 1.4116-os német rozsdamentes acélból készült, a legjobb minőséggel és japán dizájnnal. A PAKKA szintetikus fából készült elegáns markolat szerkezetével és minőségi kidolgozásával első pillantásra lenyűgözi Önt. Az ergonómikus kialakítás kényelmes fogást és ügyes irányítást biztosít, ami nagy hatékonyságot hoz a népszerű konyhai tevékenységekben.
Méretek: teljes hossz 30 cm.
Karbantartás és tisztítás: A kés gyakorlatilag nem igényel különösebb gondozást és nem igényel kiterjedt karbantartást, mint a hagyományos fakéseknél. Biztos lehet a felhasznált anyag nagy ellenállásában és nem kell aggódnia az egyes alkatrészek rozsdásodása, oxidációja vagy törése miatt. Soha ne mosson 1.4116 rozsdamentes acélból készült késeket mosogatógépben. Csak kézi mosás és azonnal szárítsa meg. Ne felejtse el időnként megkenni olajjal. Ha a kés néhány agresszívebb elemmel érintkezik, az anyag korróziója jelenhet meg a pengén. Mindenesetre a kés pengéje nem rozsdásodik, hanem csak a rátapadt részecskék. Soha ne használja a késeket kemény és fagyasztott élelmiszerek vágására. A penge eltörhet, vagy egy része letörhet. Soha ne használja a kést feszítővasként és kerülje a penge meghajlítását vagy ütését.
Késélezés: rozsdamentes acél kések élezéséhez gyémánt vagy vizes fenőkövek használatát javasoljuk. Ha nem biztos az élezési készségeiben, mindenképpen forduljon a szakemberekhez. A nem professzionális köszörülés által okozott károk visszafordíthatatlanok.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Japán konyhai kések |
---|---|
Konyhakés fajtája: | Nakiri |
Késpenge hossz kategória: | 15,00 - 19,99 cm |
Acél fajtája: | Rozsdamentes acél |
Penge anyaga: | X50CrMoV15 (1.4116) |
Markolat anyaga: | Fa |
Teljes hossz: | 30 cm |
Penge hossza: | 17,2 cm |
Markolat hossza: | 12,8 cm |
Penge keménysége: | 56 - 58 HRC |
A tétel elfogyott… |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!