Kedves vásárlóink, minden megrendelés mely, csütörtökön (17.6.) 15:00 után és pénteken (18.6.) érkezik, hétfőn (21.6.) lesz kiszállítva. Megértésüket köszönjük.

Condor Kondoru Nakiri konyhakés

Kód: COCTK5001-70
31 680 Ft 26 400 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg elfogyott - megrendeljük Önnek

A Kondor konyhai kések szériájában a Condor három klasszikus japán konyhai kést (Santoku / Nakiri / Gyuto) kínál, amelyek mind konyhai, mind outdoor tevékenységekhez egyaránt alkalmasak. A nakiri típusú kés hagyományos japán késalak. Ideális gyors és precíz szeletelésre és darabolásra. A kés 17,8 cm hosszú pengével rendelkezik, 440C acélból készült. A 300 g súlyával és a 3 mm vastag pengével viszonylag masszív kés. A kés tartozéka egy bőrtok.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Kondor konyhai kések szériájában a Condor három klasszikus japán konyhai kést (Santoku / Nakiri / Gyuto) kínál, amelyek mind konyhai, mind outdoor tevékenységekhez egyaránt alkalmasak. A nakiri a japán egyik legismertebb és legnépszerűbb késformája. Ideális gyors és precíz szeletelésre és darabolásra. A kés 17,8 cm hosszú pengével rendelkezik, 440C acélból készült. A 300 g súlyával és a 3 mm vastag pengével viszonylag masszív kés. A kés tartozéka egy bőrtok.

Felhasználás: a nakiri hagyomásnyos formájú japánkés. Ideális gyors és pontos szeletelésre, valamint zöldségek, gyógynövények stb. aprítására.

Karbantartás: kézzel mosogassa langyos folyó víz alatt, tisztítószerrel. Mosogatógépbe nem alkalmas.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Nakiri
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: 440C
Markolat anyaga: Fa
Tok: Bőr
Teljes hossz: 30,7 cm
Penge hossza: 17,8 cm
Penge vastagsága: 3 mm
Súly: 300 g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Condor Tool & Knife késeket a középamerikai Salvadore-ban gyártják. A vállalat az Imacasa multinacionális vállalat része, és hosszú múltra tekint vissza. A késeken kívül Condor Tool & Knife macsétákat és fejszéket is gyártanak. A márka összes termékét az outdoor kedvelői számára tervezték, és az egyszerűség és a megbízhatóság jellemzik. A Condor elsősorban természetes anyagokat használ, mint például a fa és a bőr, néhány modellhez micarta vagy kydex tok tartozik. A Condor kések, macséták és fejszék elsősorban magas széntartalmú 1075 vagy 1095 acélból készülnek, amelyek, mint minden szénacél, megfelelő ellátást igényelnek. De a jutalom egy életen át szolgáló szép és eredeti kés lesz.