Condor Kondoru Gyuto konyhakés

Kód: COCTK5002-78
31 680 Ft 26 400 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg elfogyott - megrendeljük Önnek
A tétel elfogyott…

A Kondor konyhai kések szériájában a Condor három klasszikus japán konyhai kést (Santoku / Nakiri / Gyuto) kínál, amelyek mind konyhai, mind outdoor tevékenységekhez egyaránt alkalmasak. A Santoku a japán egyik legismertebb és legnépszerűbb késformája. A gyuto típusú kés hagyományos japán késalak. A santokutól eltérően hosszabb és hegyesebb pengével rendelkezik. A kés 19,9 cm hosszú pengével rendelkezik, 440C acélból készült. A 240 g súlyával és a 3 mm vastag pengével viszonylag masszív kés. A kés tartozéka egy bőrtok.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Kondor konyhai kések szériájában a Condor három klasszikus japán konyhai kést (Santoku / Nakiri / Gyuto) kínál, amelyek mind konyhai, mind outdoor tevékenységekhez egyaránt alkalmasak. A gyuto típusú kés hagyományos japán késalak. A santokutól eltérően hosszabb és hegyesebb pengével rendelkezik. A kés 19,9 cm hosszú pengével rendelkezik, 440C acélból készült. A 240 g súlyával és a 3 mm vastag pengével viszonylag masszív kés. A kés tartozéka egy bőrtok.

Felhasználás: a gyuto egy hagyományos japán séf kés, amelyet halhoz, húshoz és zöldségféléhez használnak.

Karbantartás: kézzel mosogassa langyos folyó víz alatt, tisztítószerrel. Mosogatógépbe nem alkalmas.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Japán konyhai kések
Konyhakés fajtája: Gyuto
Acél fajtája: Rozsdamentes acél
Penge anyaga: 440C
Markolat anyaga: Fa
Tok: Bőr
Teljes hossz: 32,8 cm
Penge hossza: 19,9 cm
Penge vastagsága: 3 mm
Súly: 240 g
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Condor Tool & Knife késeket a középamerikai Salvadore-ban gyártják. A vállalat az Imacasa multinacionális vállalat része, és hosszú múltra tekint vissza. A késeken kívül Condor Tool & Knife macsétákat és fejszéket is gyártanak. A márka összes termékét az outdoor kedvelői számára tervezték, és az egyszerűség és a megbízhatóság jellemzik. A Condor elsősorban természetes anyagokat használ, mint például a fa és a bőr, néhány modellhez micarta vagy kydex tok tartozik. A Condor kések, macséták és fejszék elsősorban magas széntartalmú 1075 vagy 1095 acélból készülnek, amelyek, mint minden szénacél, megfelelő ellátást igényelnek. De a jutalom egy életen át szolgáló szép és eredeti kés lesz.