Lansky HSTROP Bőr fenő

Kód: 071-053
5 820 Ft 4 583 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (> 2 db)

Lansky bőr csiszoló "kő", alkalmas a csiszoló készletbe. A végső csiszolási szakaszban alkalmas a már megélesített penge fényesítésére.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Amikor a pengét a bőrrel fényesíti, a pengét az ellentétes irányba húzza, mint az élezésnél. Fényesítse a pengét úgy, hogy a penge hátsó részétől a penge élének az irányba húzza. A penge éle felé történő mozdulatok esetén a bőr sérülhet.

Lansky

lanskyA világ vezető élező készletek gyártója. A Kések élezés a Lansky köszörűkészlettel meglehetősen egyszerű, és kezdő is tudja használni. Minden Lansky élező készlet többféle élezőkövet tartalmaz (külön kapható). Kínálunk Kerámia köszörűköve , Gyémántcsiszoló kövek, valamint Arkansas természetes köszörűkövek különféle szemcseméretű (grit) - 70, 120, 280 szemcseméretű kövek, közepes szemcseméretű 600-ig, 1000, 1200 és 2000 finom szemcseméretig.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

lanskyA világ vezető csiszolókészletek gyártója. A Kések élezés a Lansky köszörűkészlettel meglehetősen egyszerű, és kezdő is tudja használni. Minden Lansky csiszolókészlet többféle csiszolókövet tartalmaz (külön kapható). Kínálunk Kerámia köszörűköve , Gyémántcsiszoló kövek, valamint Arkansas természetes köszörűkövek különféle szemcseméretű (grit) - 70, 120, 280 szemcseméretű kövek, közepes szemcseméretű 600-ig, 1000, 1200 és 2000 finom szemcseméretig.

A csiszolókészletekhez tartozó kiegészítők külön megvásárolhatók állványok, vezetőrudak stb. formájában.